Giriş Kayıt
Ralph Fiennes

Ralph Fiennes


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Ralph Fiennes, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1993 yılının Eylül ayında Alex Kingston ile evlendi. 4 yılın ardından 1997 yılının Ekim ayında boşandılar.

Schindler'in Listesi (1993), Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011), Büyük Budapeşte Oteli (2014), Skyfall (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.4 (113 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Korku Oyuncu    
2023 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 2,270
2023 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 706
2023 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 1,457

Şeker Henry'nin İnanılmaz Öyküsü
2023 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 9,640
2022 Komedi Oyuncu 7.2 395,058
2022 Belgesel Oyuncu 8.3 14,189

The King's Man: Başlangıç
2021 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 174,221

Ölmek İçin Zaman Yok
2021 Aksiyon Oyuncu 7.3 445,919
2021 Dram Oyuncu 6.1 9,263
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69

Kazı
2021 Biyografi Oyuncu 7.1 82,795
2020 Macera Oyuncu 5.6 71,496

Resmi Sırlar
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 54,735

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.5 76,843

Beyaz Karga
2018 Biyografi Yönetmen
Oyuncu
6.6 7,044
2018 Dram Oyuncu 7.3 499
2018 Macera Oyuncu 3.9 39,452

Karşınızda Grace Jones
2017 Belgesel 6.2 1,294
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,323
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 173,011

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 138,610

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu 6.3 143,327

Sen Benimsin
2015 Suç Oyuncu 6.4 33,012
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 466,982
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 572

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Oyuncu 8.1 888,747
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,181
2014 Dram Oyuncu 6.2 395
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,626

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Oyuncu
Yönetmen
6.1 10,504
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 147

Büyük Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.3 13,748
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 732,097

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 195,745

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 950,579
2011 Dram Oyuncu 6.8 20,565

Koryalanus Faciası
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
6.1 33,540

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 600,543

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Oyuncu 6.1 37,119
2010 Komedi Oyuncu 6.8 24,198

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 293,061
2010 Belgesel Oyuncu 7.2 2,729
2010 Komedi Oyuncu 7.8 2,813
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,862

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Oyuncu 7.5 474,402

Okuyucu
2008 Dram Oyuncu 7.6 260,391

Düşes
2008 Biyografi Oyuncu 6.9 87,389

Brüj'da
2008 Komedi Oyuncu 7.9 462,312
2007 Belgesel Oyuncu 7.9 501

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Oyuncu 7.5 634,609
2007 Belgesel Oyuncu 7.3 155
2007 Macera Oyuncu 7.4 2,400
2006 Biyografi Oyuncu 6.5 4,485

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,896

Arka Bahçe
2005 Dram Kameraman
Oyuncu
7.3 148,626

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 682,978
2005 Macera Oyuncu 6.1 1,479

Kontes
2005 Dram Oyuncu 6.5 6,985

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 146,327
2005 Dram Oyuncu 6.1 2,189

Yanlış Rehine
2005 Komedi Oyuncu 6.8 19,188
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 475

Hırsız
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.5 10,915

Aşk Masalı
2002 Komedi Oyuncu 5.4 96,343

Örümcek
2002 Dram Oyuncu 6.8 41,170

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 291,406
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 259
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 1,787

Zor Tercih
1999 Dram Oyuncu 7.0 23,969
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 8,321

Günışığından Bir Damla
1999 Dram Oyuncu 7.5 15,814

Mısır Prensi
1998 Animasyon Oyuncu 7.2 146,765

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Oyuncu 3.8 45,462

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Oyuncu 6.5 7,203
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,491

İngiliz Hasta
1996 Dram Oyuncu 7.4 201,614

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 78,554

Şike
1994 Dram Oyuncu 7.5 73,447

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Oyuncu 9.0 1,454,504

Macon Bebeği
1993 Dram Oyuncu 6.9 4,998

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Oyuncu 6.6 14,361
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,942
1991 Suç Oyuncu 8.3 9,263
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,321
1981 News Oyuncu 3.6 2,775
1952 News Oyuncu 4.6 2,466
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024