Giriş Kayıt
David Oyelowo

David Oyelowo


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

David Oyelowo, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1998 yılının Eylül ayında Jessica Oyelowo ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Jack Reacher (2012), Özgürlük Yürüyüşü (2014), Cloverfield Paradoksu (2018), Gece Yarısı Gökyüzü (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

6.5 (6 Oy)
  • Currently 130/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Müzik Oyuncu 7.7 129
2024 Oyuncu 5.5 14
2023 Macera Oyuncu 5.7 3,499
2023 Aksiyon Oyuncu 5.5 334
2023 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.5 9,572
2023 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.0 22
2023 Dram Oyuncu 8.1 108,761

Bak Nasıl da Kaçıyorlar
2022 Komedi Oyuncu 6.5 48,791
2022 Komedi Oyuncu    
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Komedi Yapımcı 7.4 38

Kaos Yürüyüşü
2021 Aksiyon Oyuncu 5.7 56,084
2021 Dram Oyuncu 6.6 5,627

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan
2021 Animasyon Oyuncu 6.2 14,656
2021 Kısa Metraj Yapımcı    
2021 Dram Oyuncu    
2020 Macera Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
5.6 4,611
2020 Dram Yapımcı 6.5 2,861
2020 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.7 5,715
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Oyuncu 5.6 72,273
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 12,830
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,507
2019 Belgesel Oyuncu 8.1 303
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.8 9,272
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 331

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Oyuncu 4.3 47,771
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 32,130

Cloverfield Paradoksu
2018 Korku Oyuncu 5.5 112,949

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
6.9 16,979
2016 Biyografi Oyuncu 7.4 18,670

13. Madde
2016 Belgesel 8.2 37,661
2016 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.4 3,053
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,005
2015 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.9 921
2015 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 7,238
2015 Oyuncu 6.4 428
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,851
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 868

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 77,539

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Oyuncu 7.5 95,439

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.7 2,096,619
2014 Gerilim Oyuncu 4.4 272

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 58,127
2014 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 2,046
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,015

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Oyuncu 7.2 119,717

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Oyuncu 5.7 39,609
2012 Biyografi Oyuncu 7.3 272,522
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 364,860

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Oyuncu 5.9 37,236
2012 Dram Oyuncu 6.6 1,977
2012 Dram Oyuncu 6.2 791

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 492,401

96 Dakika
2011 Dram Oyuncu 5.7 3,400

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 558,227
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,369
2010 Dram Oyuncu 6.3 341
2009 Animasyon Oyuncu 4.4 1,166
2009 Dram Oyuncu 4.7 1,133
2009 Dram Oyuncu 7.5 1,582
2008 Dram Oyuncu 6.0 175

Kulağımdaki Düşman
2008 Dram Oyuncu 6.6 682
2008 Komedi Oyuncu 7.8 1,257
2008 Dram Oyuncu 6.6 2,143
2007 Suç Oyuncu 6.6 3,486

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Oyuncu 7.6 195,956

Size Nasıl Geliyorsa
2006 Dram Oyuncu 6.1 3,726
2006 Dram Oyuncu 6.8 287
2006 Komedi Oyuncu 6.1 93

Raydan Çıkanlar
2005 Dram Oyuncu 6.6 76,361

Sağdıç
2005 Komedi Oyuncu 5.9 3,921
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Oyuncu 4.2 20,496
2002 Dram Oyuncu 8.3 18,358
2001 Komedi Oyuncu 4.9 239
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 255
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432
1994 News Oyuncu 3.2 957
1992 Komedi Oyuncu 8.3 4,954
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 806
1981 News Oyuncu 3.6 2,764
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024