Giriş Kayıt

Christopher Lloyd, Back to the Future 4'un Çekilmesini İstiyor


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 08 Temmuz 2019 16:22

665 

resim

Back to the Future serisinde Doctor Emmett Brown’ı canlandıran Christopher Lloyd, Back to the Future 4’un iklim değişikliği gibi günümüzün en önemli sorunlarından birine odaklanması hâlinde çekilmesini istediğini açıkladı.

1985 yılında Robert Zemeckis önderliğinde vizyona giren Back to the Future; zamanda yolculuk temasını ele alan yapısıyla vizyona girdiği döneme damgasını vurmuş, aynı zamanda o yılın en çok gişe yapan filmi olarak akıllarda yer etmişti. İyi bir gişe hasılatı elde etmesi sonucunda da film; bir üçlemeye dönüştürülmüş ve bu üçleme de sinema tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı üçlemelerinden biri olarak gösterilmişti.

Üçüncü filmin 1990 yılında gösterime girmesinin ardından serinin hayranları, Back to the Future 4 filminin çekilmesini istiyorlardı. Ancak yönetmen Robert Zemeckis ve senarist Bob Gale ikilisinin yaptıkları açıklamalar, böyle bir şeyin gerçekleşme ihtimalini ortadan kaldırdı. İkili yeni bir Back to the Future filminin çekilmeyeceğini belirtirken; seride Doctor Emmett Brown’ı canlandıran Christopher Lloyd hayranları bir nebze de olsa umutlandıracak yeni bir açıklamaya imza attı.

Hatırlayacak olursanız 2015 yılında yaptığı bir açıklamada Christopher Lloyd, bütün ekibin kabul etmesi hâlinde Back to the Future 4’u çekmek istediğini söylemişti. İlk üç filmdeki gibi heyecan verici fikirler bulmanın kolay olmadığını açıklarken; senaristlerin yeni bir Back to the Future senaryosu için eski heyecanı ve tutkuyu yakalamaları gerektiğini dile getirmişti.

Geçtiğimiz ay bir etkinliğe katılan başarılı oyuncu, bu açıklamasını farklı bir şekilde yeniledi. Christopher Lloyd, “iklim değişikliği” gibi günümüzün en önemli sorunlarından birine odaklanması hâlinde Back to the Future 4’un çekilmesini istiyor. Konu hakkındaki düşüncelerini de şu şekilde sözlere döküyor: “Bence bir şekilde iklim değişikliği gibi herkes için önemli, evrensel bir konu hakkında bir mesaj iletmek gerektiğini düşünüyorum. Şu an yaşananları filme eklemek ve ilk üç filmin duygusunu sürdürmenin yolu bu şekilde olur. Bu çok zor bir şey. Çünkü kimse başka bir hayal kırıklığını yeniden yaşamak istemez. Yani bilmiyorum çekilirse kendim için mutlu olurum, zamanla göreceğiz.”

Christopher Lloyd’un açıklamaları serinin hayranlarını umutlandırabilir ancak şu anki süreçte Back to the Future 4’un çekilmesi imkansız gibi görünüyor. Robert Zemeckis, Bob Gale ve yapım ekibinin, orijinal serinin ruhuna sadık kalması açısından yeni bir Back to the Future filmi çekmemeleri gayet anlaşılabilir bir durum. Önümüzdeki yıllarda bu durumun değişip değişmeyeceğini hep birlikte göreceğiz. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Back to the Future 4 çekilmeli mi?


Back to the Future
1985
Back to the Future
Macera / Komedi / Bilim-Kurgu116 dk

Yönetmen: Robert Zemeckis
Tüm zamanların en fazla gişe hasılatı yapmış filmlerinden birisi! Steven Spielberg zeka, hayalgücü ve bulaşıcı bir dehaya sahip, zaman sınırlamalarını aşan bu fantastic komediyi sunuyor. Marty Mcfly (Michael J. Fox), çılgın profesör (Christopher Lloyd)...
8.5 (1,316,339 Oy)

Back to the Future Part II
1989
Back to the Future Part II
Macera / Komedi / Bilim-Kurgu108 dk

Yönetmen: Robert Zemeckis
Serinin ilk filminde geçmişte yaptığı hatayı telafi edip kendi zamanına dönen Marty, Doktor Brown Geleceğe gittikten hemen sonra onunla yeniden karşılaşır. Doktor Marty ve Jennifer'ı alıp 2015 yılına giderek gelecekte McFly'ın ailesinin karşılaşacağı...
7.8 (576,529 Oy)

Back to the Future Part III
1990
Back to the Future Part III
Macera / Komedi / Bilim-Kurgu118 dk

Yönetmen: Robert Zemeckis
Marty ve Dr. Brown 1955'te Biff'in yaptığı değişikliği düzelttikten sonra fırtınalı havada kendi zamanlarına dönmeye hazırlanırken zaman makinesine yıldırım düşer ve kaybolur.1955'te mahsur kalan Marty'e o gün o saatte kendisine verilmek üzere doktordan...
7.4 (483,799 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film