Giriş Kayıt
Lea Thompson

Lea Thompson


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Lea Thompson, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

1989 yılının Temmuz ayında Howard Deutch ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Geleceğe Dönüş (1985), Geleceğe Dönüş 2 (1989), Kızıl Şafak (1984), Harika Şeyler (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

8.9 (7 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (49)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.1 97
2023 Suç Yönetmen 7.6 7,050
2022 Dram Oyuncu 6.0 207
2022 Komedi Oyuncu 4.0 131
2022 Komedi Oyuncu 5.0 21
2021 Komedi Oyuncu 7.7 503
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2021 Komedi Oyuncu 5.8 43
2020 Komedi Oyuncu 7.4 6,058
2020 Aksiyon Yönetmen 7.2 20,574
2020 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.5 94,426
2019 Dram Oyuncu    

Luis ve Uzaylı Dostları
2018 Animasyon Oyuncu 6.0 2,907
2018 Dram Oyuncu 5.3 1,430
2018 Komedi Oyuncu 5.8 41,120
2017 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.6 1,904
2017 Komedi Oyuncu 4.6 2,678
2016 Dram Oyuncu 5.4 1,598
2015 Belgesel Oyuncu 6.3 4,316
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 59,152
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 42,463
2014 Aile Oyuncu 5.8 453
2014 Komedi Oyuncu 5.4 3,022
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 2,332
2013 Komedi Oyuncu 8.4 9,643
2013 Dram Oyuncu 6.8 1,938
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 2,192
2012 Komedi Oyuncu 6.4 2,731
2012 Belgesel Oyuncu 6.5 537
2011 Biyografi Oyuncu 6.5 133,511
2011 Aksiyon Oyuncu 5.9 61
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 321
2011 Dram Yönetmen
Oyuncu
7.7 26,117
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 700
2011 Komedi Oyuncu 6.2 5,382
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,366
2010 Macera Oyuncu 3.2 741
2009 Komedi Oyuncu 5.8 1,558
2009 Komedi Oyuncu 5.5 661

Ölümcül Sırlar
2009 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.9 405

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi 5.8 46,358
2008 Dram 7.1 2,379

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Oyuncu 5.2 2,600
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,484

Mezuniyet Günü
2008 Komedi Oyuncu 4.7 4,087
2008 Macera Oyuncu 4.5 1,707
2007 Biyografi Oyuncu 6.0 280
2007 Suç Oyuncu 6.2 392
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,463
2005 Suç Oyuncu 6.1 467
2005 Gizem Oyuncu 6.0 481
2005 Gizem Oyuncu 6.1 493

Eve Dönüş
2005 Aile Oyuncu 6.7 624
2003 Dram Oyuncu 5.7 991
2003 Belgesel Oyuncu 6.1 554
2002 Komedi Oyuncu 4.9 419
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,473

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 363,450
1996 News Oyuncu 3.3 4,268
1995 Dram Oyuncu 5.3 188
1995 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 4,370
1994 Komedi Oyuncu 6.3 56,069
1994 News Oyuncu 3.2 955
1993 Komedi Oyuncu 5.0 19,796
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,907
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,275

Afacan Dennis
1993 Komedi Oyuncu 5.7 64,805
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917
1992 Dram Oyuncu 6.1 3,567

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Oyuncu 7.4 479,936

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Oyuncu 7.8 571,459

Patlama Noktası
1989 Dram Oyuncu 6.3 501
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,300
1988 Komedi Oyuncu 5.1 4,303
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 806

Harika Şeyler
1987 Dram Oyuncu 7.0 34,578

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.7 50,623
1986 Macera Oyuncu 5.7 15,827
1985 Oyuncu 4.1 201

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Oyuncu 8.5 1,303,817

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Oyuncu 6.3 62,910
1984 Komedi Oyuncu 6.0 3,137

Doğru Hamle
1983 Dram Oyuncu 6.0 20,367

Jaws 3
1983 Korku Oyuncu 3.7 48,165
1982 Macera Oyuncu 6.0 39
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
1952 News Oyuncu 4.6 2,449
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024