Giriş Kayıt

Chris Hemsworth ve Tessa Thompson'lı Men in Black International'dan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 21 Aralık 2018 03:21

600 

resim

Başrollerde Chris Hemsworth ve Tessa Thompson’ın yer aldığı Men in Black International’dan fragman yayınlandı.

Başrollerinde Tommy Lee Jones ve Will Smith’in yer aldığı, ülkemizde Siyah Giyen Adamlar ismiyle tanıdığımız 1997 yapımı Men in Black, aksiyon ve komediyi başarılı şekilde harmanlayan yapısıyla dikkat çekmiş ve daha sonra bir üçlemeye dönüşmüştü. Yapımcı şirket Sony, serinin resmi olarak sona ermesinin ardından, Jump Street ve Man in Black’in bir araya geleceği bir film yapma fikrini ortaya atmış fakat son tahlilde üçlemeyle aynı evrende geçecek bir spin-off filminin çekilmesine karar verilmişti.

Başrollerde daha önce Thor: Ragnarok’ta birlikte çalışan Chris Hemsworth ve Tessa Thompson‘ın yer aldığı ve ismi Men in Black International olarak belirlenen filmden ilk fragman da yayınlandı.

Yönetmenliğini son olarak The Fate of the Furious’la karşımıza çıkan F. Gary Gray‘in üstlendiği filmin senaryosu ise ilk Iron Man filminin senaryo ekibinde de yer almış olan Matt Holloway ve Art Marcum‘a ait. Öte yandan Steven Spielberg ise yürütücü yapımcı olarak seriye geri dönüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Hemsworth ve Thompson ikilisine Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Rafe Spall ve Kumail Nanjiani gibi isimler eşlik ediyor.

Men in Black International, 14 Haziran 2019‘da vizyonda olacak.



Men in Black: International
2019
Men in Black: International
Aksiyon / Macera / Komedi / Bilim-Kurgu114 dk

Yönetmen: F. Gary Gray
Yetenekli Ajan H, Londra'da Siyah Giyen Adamlar'ın bir çalışanı olarak işini yapmaktayken, Amerika'da ise genç bir kadın 20 yıldır aradığı şeyi sonunda bulmuştur; Siyah Giyen Adamlar'ın merkezinin yerini. Bu sıradışı büroda bir çalışan olmak isteyen...
5.6 (148,189 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film