Giriş Kayıt
Chris Hemsworth

Chris Hemsworth


Oyuncu, Yapımcı

Chris Hemsworth, oyuncu, yapımcı.

2010 yılının Aralık ayında Elsa Pataky ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Yenilmezler (2012), Avengers: Endgame (2019), Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (2018), Yenilmezler: Ultron Çağı (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

8.6 (151 Oy) 7.0
  • Currently 172.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2027 Aksiyon Oyuncu    
2024 Animasyon Oyuncu    

Furiosa: Bir Mad Max Destanı
2024 Aksiyon Oyuncu 7.7 110,002
2023 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.2 39,516
2022 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
8.0 3,999

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 198,394
2022 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.5 67,049
2022 Aksiyon Yapımcı 4.4 1,489

Peki Ya...?
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 36,655
2021 Aksiyon Oyuncu 8.2 416,839
2020 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.8 266,265
2019 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,505

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit
2019 Aksiyon Oyuncu 5.6 148,384
2019 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,280,544

El Royale'de Zor Zamanlar
2018 Suç Oyuncu 7.1 166,033
2018 Belgesel Yapımcı 8.1 889
2018 Oyuncu    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,216,959
2018 Komedi Oyuncu 7.9 1,989

12 Savaşçı
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 92,895
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 822,769
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 6,554

Doktor Strange
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 812,041
2016 News Oyuncu 6.4 149

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 248,182
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 10,844

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 120,336

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 149,524

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 122,587

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 928,043

Hacker
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 64,676
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 Belgesel Oyuncu
7.2 1,777
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,138
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 942

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 729,387

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 517,486

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 498,351

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Oyuncu 5.3 80,906
2012 Oyuncu 6.3 311

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 303,680

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,467,179

Dehşet Kapanı
2011 Korku Oyuncu 7.0 454,619
2011 Oyuncu 5.7 159
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 905,865
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,075

Tatlı Para
2010 Komedi Oyuncu 5.9 10,122

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Oyuncu 6.5 76,728

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 622,041
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,303
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 459
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,665
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,537
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,668
1996 News Oyuncu 3.2 940
1994 News Oyuncu 3.2 974
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,351
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,962
1991 News Oyuncu 7.0 338

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,518
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,343
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 827
1981 News Oyuncu 3.6 2,802
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,090
1952 News Oyuncu 4.6 2,486
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film