Giriş Kayıt

İlk Bakış: Get Out'un Yönetmeni Jordan Peele'nin Yeni Filmi Us


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 21 Aralık 2018 03:26

417 

resim

İlk uzun metrajı Get Out ile büyük bir başarı yakalayan Jordan Peele’nin yeni filmi Us’tan ilk görseller yayınlandı.

Jordan Peele‘nin yazıp yönetiği Get Out; ırkçılığı korku ve gerilim teması üzerinden üzerinden sert bir şekilde eleştiren yapısıyla izleyici ve eleştirmenlerden tam not alırken bir anda geçtiğimiz yılın en büyük sürprizi oluvermiş ve bu başarısını kazandığı En İyi Özgün Senaryo Oscar’ı ile süslemişti.

İlk filmiyle bu denli başarılı olan Peele’nin, hâliyle daha sonra çekeceği film de büyük bir merak konusu olmuştu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmden ilk görseller de yayınlandı.


resim

Jordan Peele’nin senaryosunu da yazdığı filmin başrollerinde Black Panther’da birlikte çalışan Lupita Nyong’o ve Winston Duke ile The Handmaid’s Tale dizisinden tanıdığımız Elisabeth Moss yer alıyor.

Us’ın sinopsisi şöyle:

“Bir anne (Lupita Nyong’o) ve bir baba (Winston Duke), çocuklarını alıp sahil kenarındaki evlerine götürürler ve burada bir arkadaşlarıyla (Elisabeth Moss) karşılaşırlar. Gece ilerlerken, eve gelen davetsiz misafirler huzurlu ortamı kaosa dönüştürür.”

Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Madison Curry gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin 15 Mart 2019‘da vizyona girmesi bekleniyor.


Us
2019
Us
Korku / Gizem / Gerilim116 dk

Yönetmen: Jordan Peele
Adelaide ve Gabe Wilson birbirlerini ve ailelerini seven, huzurlu ve mutlu bir çifttir. Yorucu geçen bir yılın ardından çift iki çocuklarını da alıp Kuzey Kaliforniya'da sahil kenarında bulunan evlerine giderler. Tyler ailesi ile sahilde geçirdikleri bir günün...
6.8 (344,532 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film