Giriş Kayıt

Chad Stahelski, Wachowski Kardeşler'in Yeni Bir Matrix Filmi Hazırladığını Açıkladı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 11 Mayıs 2019 14:09

427 

resim

John Wick serisinin yönetmeni olarak tanınan ve daha önce The Matrix üçlemesinde Wachowski Kardeşler ile çalışan Chad Stahelski, yeni Matrix filmi için hazırlıkların sürdüğünü ve Wachowski Kardeşler’in de projeye dâhil olduğunu açıkladı.

John Wick filmlerinin yönetmeni Chad Stahelski, bir süredir gündemde olan yeni Matrix filmi hakkında sinemaseverleri oldukça heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Kariyerine dublör olarak başlayan ve sinema tarihinin en unutulmaz serileri arasında yer alan The Matrix üçlemesinde hem dublör olarak yer alan hem de dövüş sahnelerinin koreografisini yapan Stahelksi, yeni bir Matrix filminin hazırlık aşamasında olduğunu ve orijinal üçlemeyi yazıp yöneten Wachowski Kardeşler’in de bu projenin bir parçası olduğunu açıkladı.

Yahoo UK’e konuşan Stahelski: “Wachowski’ler sadece yeni bir Matrix filmi yapmakla kalmayıp hepimizin sevdiği şeyi daha da genişletecekleri için o kadar mutluyum ki.” diyerek yeni Matrix filminde Wachowski Kardeşler’in önemli bir rol üstleneceğini açıkladı. John Wick serisinin yönetmeni olarak övgü toplayan Stahelski, Wachowski’lerin eski işleri kadar iyi bir iş ortaya koyması hâlinde dublör olarak projede yer alıp arabaların önüne atlamaya hazır olduğunu ifade etti.

Wachowski Kardeşler’in filmi yönetip yönetmeyeceği sorulan Stahelski, “Tam olarak bilmiyorum, Lana yönetecek mi emin değilim.” diyerek Lilly Wachowski’nin yönetmen koltuğunda oturacağını düşündüren açıklamalarda bulundu.

Daha da ilginç olanı Stahelksi’nin bu açıklamaları Keanu Reeves ile birlikte katıldığı bir röportajda yapmış olması. The Matrix üçlemesinin Neo’su olarak hafızalara kazınan Reeves de röportajda olduğu için yeni Matrix filmi için geri dönüp dönmeyeceği ona da soruldu. Reeves bu soruya “Böyle bir şeye hayır demem” cevabını vererek Matrix hayranlarını daha da heyecanlandırdı.


The Matrix
1999
The Matrix
Aksiyon / Bilim-Kurgu136 dk

Yönetmen: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Saygın bir yazılım şirketinde çalışan Thomas Anderson (Keanu Reeves), gecelerini "Neo" adı altında program kırarak ve Matrix'i araştırarak geçirir. Esrarengiz şekilde Trinity (Carrie Ann Moss) ve Morpheus (Laurence Fishburne) ile tanışan Neo, yaşadığı...
8.7 (2,068,632 Oy)

The Matrix Reloaded
2003
The Matrix Reloaded
Aksiyon / Bilim-Kurgu138 dk

Yönetmen: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Makineler son derece önemli bir bilgi edinmiş ve insanların özgürce yaşayabildikleri tek ve son şehir olan Zion'un yerini öğrenmişlerdir. Bu şehri ortadan kaldırmak için buraya ahtapota benzer yaratıklardan binlercesini göndermeye karar verirler. Neo ve arkadaşları...
7.2 (634,178 Oy)

The Matrix Revolutions
2003
The Matrix Revolutions
Aksiyon / Bilim-Kurgu129 dk

Yönetmen: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Artık sahip olduğu gücü kendinden emin bir şekilde sergileyen Neo, insanüstü özelliklerle donatılmış olduğunun ve iletişime geçtiği her şeyin şifresini çözebilen üstün yeteneğinin farkına varıyor.Bununla birlikte hayatta kalmaya çalışan insanoğlu,...
6.7 (546,307 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film