Giriş Kayıt
Hugo Weaving

Hugo Weaving


Oyuncu, Yapımcı

Hugo Weaving, oyuncu, yapımcı.

Matrix (1999), V For Vendetta (2005), Bulut Atlası (2012), Babe (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (173 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 5.9 6,791
2023 Dram Oyuncu    
2023 Animasyon Oyuncu 6.9 1,329
2022 Romantik Oyuncu 3.7 487
2021 Dram Oyuncu 7.6 1,789
2021 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 5.6 382
2019 Dram Oyuncu 6.6 733

Ölümcül Makineler
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 141,319
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 13,213
2018 Dram Oyuncu 8.0 32,527
2017 Dram Oyuncu 7.2 949
2017 Dram Oyuncu 6.5 3,718

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Oyuncu 8.1 596,644

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7.0 65,728

Fırtınanın Ortasında
2015 Dram Oyuncu 5.2 10,050

Hobbit: Tolkien Derlemesi
2015 Macera Oyuncu    

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 573,285
2014 Dram Oyuncu 6.7 1,093
2014 Komedi Oyuncu 6.3 6,840

Dönüş
2013 Dram Oyuncu 5.8 1,528
2013 Gizem Oyuncu 6.6 8,557

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 7.8 874,677

Bulut Atlası
2012 Dram Oyuncu 7.4 374,834
2012 Dram Yapımcı 8.0 7,809

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 47,822

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 898,675

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 432,788
2011 Suç Oyuncu 5.0 394

Portakallar Ve Günışığı
2010 Dram Oyuncu 7.1 5,909

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 87,752

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 111,846

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 429,218
2009 Dram Oyuncu 6.6 2,611

Festival
2008 Suç Oyuncu 5.2 607
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 676,257
2007 Belgesel Oyuncu 6.6 141

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Oyuncu 6.4 200,447
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,181,190

Küçük Balık
2005 Suç Oyuncu 6.1 9,251
2005 Aksiyon Oyuncu 3.9 786
2004 Dram Oyuncu 6.1 517
2004 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 312
2004 Belgesel Oyuncu 7.5 4,522
2004 Belgesel Oyuncu 7.7 470

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Oyuncu 9.0 1,984,065
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 368

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 544,590
2003 Komedi Oyuncu 4.6 194

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 631,986
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,135

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Oyuncu 8.8 1,788,287
2001 Macera Oyuncu 6.5 1,358

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Oyuncu 8.9 2,012,228
2001 Belgesel Oyuncu
7.4 4,143
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 260
1999 Komedi Oyuncu 5.6 986

Matrix
1999 Aksiyon Oyuncu 8.7 2,058,804

Babe Şehirde
1998 Macera Oyuncu 5.8 35,544
1998 Gerilim Oyuncu 7.1 8,775
1996 Macera Oyuncu 7.0 65
1995 Macera Oyuncu 6.9 134,389
1995 Dram Oyuncu 7.6 94

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 Komedi Oyuncu 7.5 55,328
1993 Komedi Oyuncu 5.9 1,154
1993 Dram Oyuncu 5.4 374

Kanıt
1991 Dram Oyuncu 7.2 7,136
1989 Dram Oyuncu 7.8 5,148
1986 Tarihi Oyuncu 5.3 206
1983 Dram Oyuncu 4.8 38
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film