Giriş Kayıt

Paolo Sorrentino Bir Sonraki Filminde Jennifer Lawrence İle Çalışacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 25 Temmuz 2019 01:53

261 

resim

Geçtiğimiz sonbahar Loro filmiyle sinemaseverlerle buluşan Paolo Sorrentino bir sonraki filminde Jennifer Lawrence ile çalışacak.

Jennifer Lawrence, Gençlik – Youth, Muhteşem Güzellik – The Great Beauty gibi filmlerinin yanı sıra, HBO kanalında yayınlanan The Young Pope ve The New Pope dizilerinin ödüllü yönetmeni Paolo Sorrentino‘nun yeni filminde yapımcı ve oyuncu olarak çalışmaya hazırlanıyor. Variety sitesinin haberine göre, muhabir Teresa Carpentar’ın Pulitzer ödüllü Mob Girl adlı romanından uyarlanacak filmde, Lawrence polis muhbirine dönüşen bir kadını oynayacak.

Jennifer Lawrence filmin yapım sürecine kendi yapım şirketi Excellent Cadaver ve ortağı Justine Polsky ile beraber dâhil olacakken, Sorrentino ise, Wildside şirketinden Lorenzo Mieli ile beraber filmin yapımına başlayacaklar. Filmin esinlenildiği kitabı ise senaryoya The Americans ve Halt and Catch Fire dizilerinin senaristi Angelina Burnett uyarlayacak.


resim

Lawrence filmde Arlyne Brickman adında, New York’un aşağı güney kısmında, dolandırıcıların ve çetelerin arasında büyümüş Yahudi bir kadını canlandıracak. Zaman geçtikçe bu çetelerin içine çekilen ve onlardan biri olan Brickman, kendisine tecavüz eden ve şiddet uygulayan mafya bağlantılarından kaçabilmeyi başarır ve polis muhbiri olur. En sonunda, devletin Colombo suç ailesine karşı verdiği mücadelede baş şahit olarak önemli bir yer kazanır.

Bu sonbahar İtalya’nın hayatı skandallarla dolu başbakanı Silvio Berlusconi’nin saat hikâyesini anlattığı filmi Loro ile sinemaseverlerle buluşan yönetmenin, adını Açlık Oyunları – The Hunger Games, Anne! – Mother!, Düzenbazlar – The American Hustles gibi yapımlarla duyuran genç oyuncu Lawrence ile ortaklığından nasıl bir film çıkacağı merak konusu.












Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film