Giriş Kayıt
Bryan Cranston

Bryan Cranston


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Bryan Cranston, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1989 yılının Temmuz ayında Robin Dearden ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Breaking Bad (2008), Sürücü (2011), Operasyon: Argo (2012), Godzilla (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Cranston | Lee Stone
Web Sitesi:
9.7 (232 Oy)
  • Currently 194.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu 6.4 18,387

Argylle: Gizli Casus
2024 Aksiyon Oyuncu 5.7 50,031

Asteroit Şehir
2023 Komedi Oyuncu 6.6 81,932
2022 Biyografi Oyuncu 6.9 25,202
2022 Komedi Oyuncu 7.5 21
2021 Müzik Oyuncu 8.6 237

Hayvanların Sırları
2021 Belgesel Oyuncu 7.5 18
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949
2020 Macera Oyuncu 5.7 30,244
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.6 65,578
2020 Macera Oyuncu 6.6 13,470

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi
2019 Aksiyon Oyuncu 7.3 293,139

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71

Köpek Adası
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 191,364
2018 Oyuncu 7.6 166

Olacak İş Değil
2017 Komedi Oyuncu 7.0 63,741

Sıkı Dostlar
2017 Komedi Oyuncu 6.9 28,676

Felaket Sanatçı
2017 Biyografi Oyuncu 7.3 164,571
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.2 18,829
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 114,040
2016 Dram Oyuncu 6.3 18,093

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Oyuncu 6.2 123,973
2016 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.0 78,999
2016 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.3 15,270
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 190,385
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008
2016 Komedi Oyuncu 5.3 25,924

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.0 4,527
2015 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.5 1,384
2015 Komedi 6.3 14,084
2015 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.0 40,773
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 84,866
2014 Korku 6.0 40,464
2014 Oyuncu 6.6 454
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 442,367
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,059
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 941
2013 Belgesel Oyuncu 8.3 697
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 284
2013 Reality-TV Oyuncu 7.6 1,562

Soguk Gece
2013 Suç Oyuncu 5.7 9,854
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Talk-Show Oyuncu 7.3 657

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 639,979
2012 Oyuncu 6.3 273

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.2 266,786
2012 Komedi Oyuncu 5.9 81,775

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 198,565

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 286,712

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Oyuncu 5.9 37,282
2012 Oyuncu 7.1 766

Kopma
2011 Dram Oyuncu 7.7 99,558

Sürücü
2011 Suç Oyuncu 7.8 706,553

Salgın
2011 Dram Oyuncu 6.8 316,553

Batman: İlk Yıl
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 38,164
2011 Komedi Oyuncu 6.1 70,918
2011 Gerilim Oyuncu 5.8 1,037

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Oyuncu 7.3 254,323
2010 Biyografi Oyuncu 5.6 3,379
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,024
2010 Oyuncu 7.0 214
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 166,348
2009 Komedi Yönetmen 8.5 485,774
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 43,082
2009 Animasyon Oyuncu 4.4 1,169
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,866
2009 Komedi Oyuncu 7.6 1,639
2008 Suç Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
9.5 2,147,503
2007 Macera Oyuncu 6.9 1,818

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Oyuncu 7.8 519,227
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,187
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 448
2005 Belgesel Oyuncu 6.9 1,029
2005 Komedi Oyuncu 8.3 730,181
2005 Komedi Yönetmen 9.0 715,814
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 136,575
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,508
2004 Komedi Oyuncu 5.8 3,024
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 11,573
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,622
2003 Komedi Oyuncu 7.4 14,367
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 46,345
2000 Komedi Oyuncu 6.0 1,912
2000 Komedi Oyuncu 7.4 13,097

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Oyuncu
8.2 142,955

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,181

The King Of Queens 2
1998 Komedi Oyuncu 7.4 88,726

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,500,155
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 13,261
1998 News Oyuncu 3.0 2,414
1997 Animasyon Oyuncu 6.7 1,921
1997 Aksiyon Oyuncu 4.2 931

Hayal Şarkısı
1996 Komedi Oyuncu 7.0 73,751
1996 Komedi Oyuncu 6.6 63
1995 Animasyon Oyuncu 6.9 1,603
1995 Dram Oyuncu 7.0 384
1995 Komedi Oyuncu 6.3 70
1994 News Oyuncu 3.2 962
1994 Animasyon Oyuncu 7.8 4,011

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 9,927
1994 Komedi Oyuncu 5.7 4,183
1993 Suç Oyuncu 6.8 8,650
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,320
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 24,708
1993 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 178
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,947
1992 Animasyon Oyuncu 9.2 14,681
1991 Korku Oyuncu 3.5 1,539
1989 Komedi Oyuncu 8.9 352,858

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 437,065
1989 Suç Oyuncu 7.7 2,852
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,322
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 815
1987 Animasyon Oyuncu 7.2 5,768
1987 Komedi Oyuncu 6.2 12,652
1987 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,129

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,407
1981 News Oyuncu 3.6 2,776
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,749
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,869
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,642
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film