Giriş Kayıt

Black Mirror Ekibinden 2020'yi Konu Alan Bir Mockumentary: Death To 2020


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 08 Aralık 2020 14:21

475 

resim

Black Mirror ekibinin hazırladığı Death To 2020 çok yakında Netflix’te izleyici ile buluşacak. 2020’yi konu alan mockumentary‘de Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani gibi isimler rol alıyor.

Şu sıralar The Undoing ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Hugh Grant, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, Black Mirror’ın yaratıcısı Charlie Brooker‘ın 2020 yılıyla ilgili bir mockumentary (sahte belgesel) çektiğini açıklamış, projede kendisini de yer aldığını söylemişti. Hugh Grant’in sözünü ettiği bu ilgi çekici proje hakkında merak edilen detaylar bugün Netflix tarafından paylaşıldı.

Netflix’in bugün yapım hakkında paylaştığı tanıtım yazısı şöyle: “2020, Black Mirror yaratıcılarının bile aklına gelmeyen felaketlerle dolu bir yıl oldu… Fakat bu ekleyecek küçük dokunuşları olmadığı anlamına gelmiyor. Death to 2020, geride bıraktığımız, belki de hâlâ devam eden bu ürkütücü yılın felaketlerini anlatıyor. Belgesel tadındaki bu temsili komedi etkinliği geçtiğimiz 12 ayın gerçek arşiv görüntülerini dünyanın en ünlü (hayali) sesleriyle bir araya getiriyor.”

Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti, Joe Keery gibi birçok ismin yer aldığı mockumentary, unutmak istediğiniz fakat asla unutamayacağınız olayların yaşandığı bu yılın özetini konu alan katartik bir komedi etkinliği olarak tanımlanıyor.

Sahte belgeselin yürütücü yapımcılığını Charlie Brooker ve Annabel Jones, yapımcılığını ise Alison Marlow üstleniyor. Çok yakında yayınlanacağı belirtilen yapım için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.


Death to 2020
2020
Death to 2020
Komedi70 dk

Yönetmen: Charlie Brooker
2020, Black Mirror yaratıcılarının bile aklına gelmeyen felaketlerle dolu bir yıl oldu… Fakat bu ekleyecek küçük dokunuşları olmadığı anlamına gelmiyor. Death to 2020, geride bıraktığımız, belki de hâlâ devam eden bu ürkütücü yılın felaketlerini...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film