Giriş Kayıt
Lisa Kudrow

Lisa Kudrow


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Lisa Kudrow, oyuncu, yapımcı, senarist.

1995 yılının Mayıs ayında Michel Stern ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Sıkı Dostlar (1994), Not: Seni Seviyorum (2007), Anlat Bakalım (1999), Anlatamadım mı? (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa Kudrow Arquette
Takma İsmi: Smart
9.4 (35 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.2 2,238
2022 Oyuncu 5.9 16

Patron Bebek 2: Aile Şirketi
2021 Animasyon Oyuncu 5.9 22,759
2021 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.6 19,853
2020 Komedi Oyuncu 6.7 71,154
2020 Komedi Oyuncu 7.5 4,885

Patron Gibi
2020 Komedi Oyuncu 4.7 15,345

2020 Bit Artık
2020 Komedi Oyuncu 7.0 10,783
2019 Komedi Oyuncu 7.1 131,843
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 384

Denemeye Değer
2019 Komedi Oyuncu 6.8 122,357
2017 Oyuncu 7.6 42

Patron Bebek
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 142,140

Masa 19
2017 Komedi Oyuncu 5.8 31,100

Trendeki Kız
2016 Dram Oyuncu 6.5 200,101

Süper Papağan
2016 Animasyon Oyuncu 4.0 327

Kötü Komşular 2
2016 Komedi Oyuncu 5.7 130,549
2016 Senarist
Yapımcı
6.7 49
2015 Komedi Oyuncu 7.6 79,053
2015 Oyuncu 6.4 429

Kötü Komşular
2014 Komedi Oyuncu 6.3 330,387
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 190,849
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 51
2012 Dram Oyuncu 7.7 79,975
2011 Belgesel Oyuncu 8.2 8,198
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.7 4,917
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,043
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390

Adı Çıkmış
2010 Komedi Oyuncu 7.0 419,798
2010 Belgesel Yapımcı 8.0 1,484

Diğer Kadın
2009 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 19,845

Sallan Yuvarlan
2009 Komedi Oyuncu 6.3 15,214
2009 Komedi Oyuncu 6.5 20,206

Köpek Oteli
2009 Komedi Oyuncu 5.5 25,113

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu 6.2 15,345
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.5 2,194

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Oyuncu 7.0 218,795

Mavi Maskot
2007 Komedi Oyuncu 6.5 4,589
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 73
2005 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
8.0 7,858

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Oyuncu 6.3 9,431
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519
2004 Komedi Oyuncu 8.7 1,372
2003 Suç Oyuncu 6.5 23,507
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634
2003 Komedi Oyuncu 3.0 5,499
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,497

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Oyuncu 5.9 89,697
2001 Komedi Oyuncu 4.7 47,523
2001 Komedi Oyuncu 6.4 5,002

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Oyuncu 5.1 10,961

İş Bitirici
2000 Komedi Oyuncu 4.8 13,201

Anlat Bakalım
1999 Komedi Oyuncu 6.7 162,116
1998 Komedi Oyuncu 6.4 21,789
1997 Komedi Oyuncu 6.6 6,608
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,562

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Oyuncu 6.3 53,576

Anne
1996 Komedi Oyuncu 6.9 6,841
1996 News Oyuncu 3.3 933
1994 Gerilim Oyuncu 4.6 280
1994 News Oyuncu 3.2 969

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 1,094,135
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,019
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,329
1992 Komedi Oyuncu 6.8 25,232
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1991 Dram Oyuncu 6.8 84
1991 Dram Oyuncu 4.7 1,625
1989 Komedi Oyuncu 7.0 8,367
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,447
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,990
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film