Giriş Kayıt

Aaron Taylor-Johnson ve Charlie Hunnam’lı A Million Little Pieces'tan Yeni Fragman Geldi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 14 Kasım 2019 16:54

306 

resim

Nocturnal Animals filmindeki performansıyla Altın Küre kazanan Aaron Taylor-Johnson’ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı, Sam Taylor-Johnson imzalı A Million Little Pieces’tan yeni fragman yayınlandı.

Nowhere Boy ile ilk uzun metraj filmine imza atan Sam Taylor-Johnson, Nocturnal Animals filmindeki performansıyla Altın Küre kazanan eşi Aaron Taylor-Johnson ile A Million Little Pieces filmi için bir araya geliyor.

İkilinin senaryosunu yazdığı film, James Frey‘in romanından sinemaya uyarlandı. Roman, ilk çıktığı dönemde biyografik olarak tanıtılmış fakat daha sonra kitapta yer alan bazı olayların gerçek hayatta hiç yaşanmadığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine roman, yarı kurgusal olarak nitelendirildi. Filmin hangi kısımlarının romandan baz alınarak çekildiği bilinmiyor.

Filmde Aaron Taylor-Johnson, 23 yaşındaki alkol ve uyuşturucu bağımlısı James’i canlandırıyor. James, günün birinde bir uçakta yüzü darmadağın edilmiş bir hâlde uyanır ve son birkaç haftada yaşadıklarına dair hiçbir şeyi hatırlamaz. Rehabilitasyon tedavisinden başka bir çaresi olmayan James, tedavi sürecinde diğer bağımlılarla iletişim kurarak kendini iyileştirmeye çalışacak ve kırılan ruhunu ve bedenini onarmak için büyük bir savaş verecektir.

resim

Filmin oyuncu kadrosunda Sons of Anarchy dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Charlie Hunnam, Cape Fear ile Oscar’a aday olan Juliette Lewis, Sling Blade filmindeki performansıyla Oscar kazanan Billy Bob Thornton, Assassination Nation ile adından söz ettiren Odessa Young ve Giovanni Ribisi yer alıyor.

Dünya prömiyerini 43. Toronto Film Festivali’nde yapan film, 2018’de festivalde gösterilmesine rağmen bir yıl sonra izleyiciyle buluşma şansına erişecek. Amerika’da 6 Aralık’ta vizyona girecek filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil. A Million Little Pieces’tan yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


A Million Little Pieces
2018
A Million Little Pieces
Dram113 dk

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson
23 yaşındaki James bir alkolik ve uyuşturucu bağımlısıdır. Hayat kalitesi giderek daha da kötüye giden genç James'in artık önünde yalnızca iki seçeneği kalmıştır: tedavi olmak ya da ölüme mahkum olmak. Günün birinde bir uçakta, yüzü darmadağın...
6.2 (4,264 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film