Giriş Kayıt

The Boys’un Spin-off Dizisi İçin Hazırlıklara Başlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 25 Eylül 2020 17:50

403 

resim

The Boys’un spin-off dizisi için hazırlıklara başlandı. The Boys’un senaristlerinden Craig Rosenberg’in yazacağı spin-off dizisi, sadece süper güçlere sahip gençlerin gittiği bir üniversitede geçecek.

Geçtiğimiz yıl Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşan ve süper kahraman hikâyelerine getirdiği farklı bakışla yılın en iyi yeni dizileri arasına adını yazdıran The Boys, 4 Eylül’de 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Preacher’ın yazarlarından Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın grafik romanından uyarlanan The Boys, süper kahraman hikâyelerine şiddet ve cinsellik dozu yüksek bir yorum getiren eğlenceli hikâyesiyle izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

İlk sezonuyla Amazon Prime‘ın en çok izlenen orijinal yapımları arasına girmeyi başaran The Boys, 2. sezonunda çok daha geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 2. sezonda izleyici sayısını neredeyse ikiye katlayan dizi, böylece Amazon Prime orijinalleri arasında açık ara zirveye yerleşti.

2. sezonun gördüğü bu büyük ilgi, bir süredir gündemde olan spin-off dizisinin hazırlıklarının hız kazanmasını sağladı. Amazon, spin-off dizisini hızlıca hayata geçirebilmek için düğmeye bastı.

The Boys dizisinin yaratıcısı olan Eric Kripke ve yürütücü yapımcı olarak dizinin hayata geçirilmesine öncülük eden Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisi, spin-off dizisinde de yürütücü yapımcı olarak yer alacak. Spin-off dizisinin senaryosunu ise ilk sezondan beri The Boys’un senarist ekibinde yer alan Craig Rosenberg kaleme alıyor.

Bir üniversite dizisiyle The Hunger Games’in buluşması olarak tanımlanan spin-off dizisi, süper güçlere sahip gençlere özel olarak kurulan üniversitede geçiyor. Vought International tarafından işletilen bu üniversitede kendilerini ispatlayıp geleceğin süper “kahramanları” olmaya çalışan gençler, bunu yapmak için fiziksel, cinsel, ahlaki tüm sınırları test etmekten geri kalmayacak.

The Boys
2019
The Boys
Aksiyon / Suç / Dram60 dk

Yönetmen: Dan Trachtenberg, Jennifer Phang, Philip Sgriccia
The Boys; alışık olduğumuz süper kahramanlardan farklı bir imaj çizen, birbirinden ilginç karakterleri bünyesinde barındırıyor. Süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan...
8.7 (677,088 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film