Giriş Kayıt
Antony Starr

Antony Starr


Oyuncu

Antony Starr, oyuncu.

The Boys (2019), Banshee (2013), Cobweb (2023), Banshee Origins (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Starr
9.7 (47 Oy)
  • Currently 194.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 7.9 44,010
2023 Korku Oyuncu 5.9 34,406

Antlaşma
2023 Aksiyon Oyuncu 7.5 168,993
2022 Animasyon Oyuncu 6.9 10,688
2020 Komedi Oyuncu 8.0 4,174
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 689,324
2019 Komedi Oyuncu 5.1 395
2016 Gizem Oyuncu 6.7 4,741
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 125,680
2013 Dram Oyuncu 8.6 5,692
2012 Dram Oyuncu 5.6 194
2012 Dram Oyuncu 5.9 6,192
2010 Komedi Oyuncu 7.5 170
2010 Dram Oyuncu 5.7 262
2008 Suç Oyuncu 7.5 2,035

Efsane Adam
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 59,122
2005 Komedi Oyuncu 8.4 2,424

Nehir Macerası
2004 Macera Oyuncu 5.8 51,237

Baba Ocağı
2004 Gizem Oyuncu 7.4 7,892
2000 Dram Oyuncu 7.7 38

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 49,091
1992 Dram Oyuncu 4.6 1,075
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film