Giriş Kayıt

Sofia Vergara'nın Kolombiyalı Baroniçe Griselda Blanco'yu Oynadığı Griselda'dan Teaser


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 23 Eylül 2023 15:29

755 

resim

Sofia Vergara’nın aynı zamanda baş yapımcılığını üstlendiği Griselda ile tek başına bir kadın olarak güce kavuşabilmek için, bitmek bilmeyen bir hırsın peşine takılmaya hazır olun. Griselda Blanco’nun gerçek hayat öyküsünden esinlenen altı bölümlük mini dizi, Blanco’nun kurduğu işi ayakta tutabilmek adına verdiği mücadeleye odaklanıyor.

Daha önce başrolünde Jennifer Lopez'in yer alacağı bir film uyarlaması (The Godmother) olacağı söylenen Griselda Blanco'nun hikayesi, anlaşılan o ki sonunda bir mini dizi olarak karşımıza gelecek.

Griselda “La Madrina” Blanco'nun hikayesini anlatan mini dizi; Kolombiya'da fakir bir çocukluktan gelip uyuşturucu dünyasının göbeğine yerleşen ve acımasızlığıyla hem rakiplerine hem de ortaklarına korku salan uyuşturucu baroniçesinin adımlarını takip edecek. 2 milyar dolardan fazla bir servete sahip olduğu tahmin edilen Blanco, Miami'de 1970 ve 80’lerde gerçekleşen ve "Cocaine Cowboy Savaşları" olarak adlandırılan bir dizi silahlı çatışmanın da elebaşlarından biriydi.

Narcos’un yaratıcıları Eric Newman, Doug Miro, Ingrid Escajeda ve Carlo Bernard’ın imzasını taşıyan, Andrés Baiz’in yönettiği Griselda 25 Ocak’ta Netflix’te yayınlanacak.


Griselda
2024
Griselda
Biyografi / Suç / Dram55 dk

Yönetmen: Andrés Baiz
Griselda, tarihin en karlı kartellerinden birini yaratan anlayışlı ve hırslı Kolombiyalı iş insanı Griselda Blanco'dan ilham alıyor. Kendini adamış bir anne olan Blanco'nun çekicilik ve beklenmedik vahşiliğin ölümcül karışımı, onun aile ve iş arasında...


Kaynak: Beyazperde


Yorumlar

Morrison 23 Eylül 2023 16:42
Bunu dizi yapmışlar ama film olarak Griselda Blanco isteyenlere şu film var, 5 yıl önce izlemiştim :
https://turkcealtyazi.org/mov/7056864/cocaine-godmother.html

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film