Giriş Kayıt
Alberto Guerra

Alberto Guerra


Oyuncu

Alberto Guerra, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 7.6 477
2019 Komedi Oyuncu 4.4 129
2018 Komedi Oyuncu 3.9 171
2018 Korku Oyuncu 4.9 119
2017 Suç Oyuncu 7.2 2,154
2016 Dram Oyuncu 8.3 67
2016 Dram Oyuncu 8.1 10
2016 Biyografi Oyuncu 8.4 268

Beşinci Emir: Ölüm
2011 Gerilim Oyuncu 5.4 168

Sök Al Bu Kalbi
2008 Dram Oyuncu 7.4 1,976
2008 Dram Oyuncu 7.6 5
2007 Aksiyon Oyuncu 6.1 97
2006 Komedi Oyuncu 6.1 926
2005 Dram Oyuncu 7.5 73
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,297) La casa de papel (1,126) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (975) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019