Giriş Kayıt

Octavia Spencer ve Kate Hudson’lı Truth Be Told Dizisinin 2. Sezonundan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 17 Haziran 2021 14:28

640 

resim

Apple TV+’ın başrolünde Octavia Spencer’a yer veren Truth Be Told dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı. Kate Hudson’ın oyuncu kadrosuna katıldığı dizinin yeni sezonu, 20 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak.

Kathleen Barber’ın romanından uyarlanan Apple TV+ dizisi Truth Be Told, son yıllarda büyük ilgi gören gerçek suç dizilerine ve podcast‘lerine farklı bir açıdan yaklaşmış ve bu içeriklere olan takıntının beraberinde getirdiği sorunlara ışık tutmuştu.

Octavia Spencer‘ın başrolünde yer aldığı dizi, yıllar önce şöhrete kavuşmasını sağlayan davayı yeniden incelemeye başlayan ünlü podcast sunucusu Poppy Parnell’i odak noktasına almıştı. Podcast yayınlarından birinde azılı bir katili açığa çıkaran Poppy, kendisini meşhur eden davanın yıllar sonra büyük bir yanlış anlaşılma olabileceği şüphesiyle eski dosyaları karıştırmaya başlamıştı.

Konusuyla dikkat çeken dizi, yayınlandıktan kısa bir süre sonra ikinci sezon onayı almıştı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yapım ekibi, dizinin oyuncu kadrosuna çok önemli bir ismi dâhil etti. Kate Hudson, Truth Be Told’un 2. sezon oyuncu kadrosuna dâhil oldu.

Kate Hudson, dizinin 2. sezonunda Poppy Parnell’in çocukluk arkadaşı ve medya patronu Micah Keith karakterine hayat veriyor. Micah, Poppy’nin podcast’ini duyduktan sonra bir cinayet vakasını çözmesi için ondan yardım ister. Ancak soruşturma, Micah’ın imparatorluğunu tehdit edebilecek keşifleri de ortaya çıkarır.

Octavia Spencer ve Kate Hudson ile beraber dizide Christopher Backus, Alona Tal, David Lyons, Andre Royo, Merle Dandridge, Mychala Faith Lee, Mekhi Phifer, Michael Beach, Ron Cephas Jones, Tracie Thoms, Haneefah Wood, Tami Roman ve Katherine LaNasa gibi isimler de rol alıyor.

Justified ve The Good Wife gibi dizilerle tanınan Nichelle Tramble Spellman‘ın yaratıcısı olduğu dizinin 2. sezonu, 20 Ağustos‘ta izleyici ile buluşacak. Dizinin yeni sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz.


Truth Be Told
2019
Truth Be Told
Suç / Dram / Gizem / Gerilim45 dk

Yönetmen: Mikkel Nørgaard, Sarah Pia Anderson, Tucker Gates
İkiz kardeşler Cosie ve Lanie’nin babaları başından vurularak öldürülmüştür. Onlar babalarını vuranın asi komşuları Warren Cave olduğunu düşünür. Fakat bu iddiaları cinayetin gizemini çözmeye yetersizdir. Kardeşler babalarının gizemli cinayetin...
7.1 (17,343 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film