Giriş Kayıt
Octavia Spencer

Octavia Spencer


Oyuncu, Yapımcı, Casting, Senarist

Octavia Spencer, oyuncu, yapımcı, casting, senarist.

Duyguların Rengi (2011), Suyun Sesi (2017), Gizli Sayılar (2016), Deha (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Octavia L. Spencer | Octavia Spenser
8.6 (25 Oy)
  • Currently 172/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Müzik Oyuncu 7.7 129
2022 Komedi Oyuncu 6.3 356
2022 Oyuncu    
2021 Kısa Metraj Yapımcı 9.1 210
2021 Aksiyon Oyuncu 4.4 22,730
2021 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 2,026
2020 Komedi Oyuncu 5.4 13,220
2020 Macera Oyuncu 5.4 46,543

Hadi Gidelim
2020 Animasyon Oyuncu 7.4 169,853
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 13,593
2020 Macera Oyuncu 5.6 71,273
2019 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.1 17,194
2019 Dram Oyuncu 6.6 15,097
2019 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.6 59,593
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,507
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 483

Şipşak Aile
2018 Komedi Oyuncu 7.3 119,480

Yeşil Rehber
2018 Biyografi Yapımcı 8.2 570,629
2018 Dram Oyuncu 5.5 3,884
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,671

Suyun Sesi
2017 Macera Oyuncu 7.3 447,448

Deha
2017 Dram Oyuncu 7.6 130,201

Baraka
2017 Dram Oyuncu 6.3 39,138
2017 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
6.6 12,473
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,074

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Oyuncu 7.8 255,042
2016 Komedi Oyuncu 5.6 28,509

Özgür Dünya
2016 Dram Oyuncu 6.1 2,074

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Oyuncu 8.0 545,872

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 134,057
2016 Komedi Oyuncu 5.1 546
2015 Komedi Oyuncu 6.5 5,296

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.0 28,717

B.Ö.Ö.: Bilinmeyeni Önleme Örgütü
2015 Animasyon Oyuncu    

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 254,920
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,851
2014 Komedi Oyuncu 7.9 10,287
2014 Oyuncu 6.6 454
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 26,132

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Oyuncu 6.6 13,882
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145

Son Durak
2013 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.5 85,846

Anne
2013 Komedi Oyuncu 7.4 39,346

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Oyuncu 5.7 126,516

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 388,758
2013 Dram Oyuncu 5.8 294
2013 Dram Oyuncu 6.8 1,939
2013 Oyuncu 7.2 3,320
2013 Komedi Oyuncu 5.0 3,744

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,973

Paramparça
2012 Komedi Oyuncu 6.7 17,701
2012 Oyuncu 7.1 766

Çifte Soygun
2011 Komedi Oyuncu 6.3 34,033

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 492,401
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,369

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Oyuncu 5.9 111,074

Aile Sırları
2010 Komedi Oyuncu 5.5 3,850
2010 Dram Oyuncu 5.3 1,303
2010 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.8 26
2009 Komedi Oyuncu 5.5 3,225
2009 Komedi Oyuncu 6.0 1,001

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Oyuncu 4.8 59,753

Kara Büyü
2009 Korku Oyuncu 6.6 217,367
2009 Dram Oyuncu 6.7 55,385
2009 Dram Oyuncu 7.3 1,888

Yedi Yaşam
2008 Dram Oyuncu 7.6 315,127
2008 Komedi Oyuncu 5.0 2,213

Dokuzlar
2007 Dram Oyuncu 6.2 34,601

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 38,363

Nabız
2006 Korku Oyuncu 4.7 30,688
2006 Komedi Oyuncu 6.7 47,819
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Oyuncu 5.1 80,247

Güzellik Salonu
2005 Komedi Oyuncu 5.6 18,654

Belalı Oyun
2005 Komedi Oyuncu 6.4 10,814

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 171,788

Dans ve Zerafet Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 3,590
2004 Komedi Oyuncu 5.6 6,388

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Oyuncu 5.6 29,423

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.1 153,900

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Oyuncu 7.1 155,136

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Oyuncu 4.8 72,668
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,587
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,416

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Oyuncu 7.4 878,891
2002 Komedi Oyuncu 7.6 6,176
2001 Dram Oyuncu 7.1 1,125
2001 Western Oyuncu 5.1 371
2000 Komedi Oyuncu 5.6 9,842

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Oyuncu 5.2 90,757
2000 Suç Oyuncu 5.5 1,451
2000 Dram Oyuncu 5.8 198
2000 Dram Oyuncu 6.1 814

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Oyuncu 7.7 353,206

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 88,731

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Oyuncu 6.0 97,496
1998 News Oyuncu 3.0 2,407
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432
1997 Komedi Oyuncu 5.7 6,313

Öldürme Zamanı
1996 Suç Oyuncu
Çeşitli
7.5 181,519

Tom ve Huck
1995 Macera Casting 5.5 11,649
1995 Dram Casting 6.8 19,669
1994 News Oyuncu 3.2 957
1993 Suç Oyuncu 7.7 16,307
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,923
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
1981 News Oyuncu 3.6 2,764
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024