Giriş Kayıt
Octavia Spencer

Octavia Spencer


Oyuncu, Yapımcı, Casting, Senarist

Octavia Spencer, oyuncu, yapımcı, casting, senarist.

Duyguların Rengi (2011), Suyun Sesi (2017), Gizli Sayılar (2016), Deha (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Octavia L. Spencer | Octavia Spenser
8.6 (25 Oy)
  • Currently 172/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.3 356
2022 Oyuncu    
2021 Kısa Metraj Yapımcı 9.1 210
2021 Aksiyon Oyuncu 4.4 22,730
2021 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 2,026
2020 Komedi Oyuncu 5.4 13,249
2020 Macera Oyuncu 5.4 46,758

Hadi Gidelim
2020 Animasyon Oyuncu 7.4 170,751
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 13,673
2020 Macera Oyuncu 5.6 71,559
2019 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.1 17,279
2019 Dram Oyuncu 6.6 15,149
2019 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.6 59,798
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,511
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 484

Şipşak Aile
2018 Komedi Oyuncu 7.3 120,660

Yeşil Rehber
2018 Biyografi Yapımcı 8.2 576,051
2018 Dram Oyuncu 5.6 3,897
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,674

Suyun Sesi
2017 Macera Oyuncu 7.3 448,557

Deha
2017 Dram Oyuncu 7.6 130,967

Baraka
2017 Dram Oyuncu 6.3 39,300
2017 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
6.6 12,508
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Oyuncu 7.8 256,298
2016 Komedi Oyuncu 5.6 28,549

Özgür Dünya
2016 Dram Oyuncu 6.1 2,078

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Oyuncu 8.0 548,523

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 134,686
2016 Komedi Oyuncu 5.1 547
2015 Komedi Oyuncu 6.5 5,316

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.0 28,812

B.Ö.Ö.: Bilinmeyeni Önleme Örgütü
2015 Animasyon Oyuncu    

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 255,744
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853
2014 Komedi Oyuncu 7.9 10,304
2014 Oyuncu 6.6 455
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 26,179

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Oyuncu 6.6 13,920
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145

Son Durak
2013 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.5 86,016

Anne
2013 Komedi Oyuncu 7.4 39,587

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Oyuncu 5.7 126,809

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 390,038
2013 Dram Oyuncu 5.8 294
2013 Dram Oyuncu 6.8 1,946
2013 Oyuncu 7.2 3,327
2013 Komedi Oyuncu 5.0 3,744

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,975

Paramparça
2012 Komedi Oyuncu 6.7 17,749
2012 Oyuncu 7.1 768

Çifte Soygun
2011 Komedi Oyuncu 6.3 34,106

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 494,142
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,383

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Oyuncu 5.9 111,251

Aile Sırları
2010 Komedi Oyuncu 5.5 3,854
2010 Dram Oyuncu 5.3 1,309
2010 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.8 26
2009 Komedi Oyuncu 5.5 3,226
2009 Komedi Oyuncu 6.0 1,005

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Oyuncu 4.8 59,907

Kara Büyü
2009 Korku Oyuncu 6.6 217,897
2009 Dram Oyuncu 6.7 55,456
2009 Dram Oyuncu 7.4 1,892

Yedi Yaşam
2008 Dram Oyuncu 7.6 315,644
2008 Komedi Oyuncu 4.9 2,230

Dokuzlar
2007 Dram Oyuncu 6.2 34,643

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 38,531

Nabız
2006 Korku Oyuncu 4.7 30,750
2006 Komedi Oyuncu 6.7 47,978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 449

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Oyuncu 5.1 80,429

Güzellik Salonu
2005 Komedi Oyuncu 5.6 18,710

Belalı Oyun
2005 Komedi Oyuncu 6.4 10,834

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 172,665

Dans ve Zerafet Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 3,606
2004 Komedi Oyuncu 5.6 6,395

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Oyuncu 5.6 29,468

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.1 154,204

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Oyuncu 7.1 155,321

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Oyuncu 4.8 72,967
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,624
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,468

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Oyuncu 7.4 882,634
2002 Komedi Oyuncu 7.6 6,193
2001 Dram Oyuncu 7.1 1,127
2001 Western Oyuncu 5.1 373
2000 Komedi Oyuncu 5.6 9,856

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Oyuncu 5.2 90,952
2000 Suç Oyuncu 5.5 1,454
2000 Dram Oyuncu 5.9 201
2000 Dram Oyuncu 6.1 816

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Oyuncu 7.7 353,966

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 88,954

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Oyuncu 6.0 97,791
1998 News Oyuncu 3.0 2,415
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,494
1997 Komedi Oyuncu 5.7 6,335

Öldürme Zamanı
1996 Suç Oyuncu
Çeşitli
7.5 182,292

Tom ve Huck
1995 Macera Casting 5.5 11,683
1995 Dram Casting 6.6 19,680
1994 News Oyuncu 3.2 966
1993 Suç Oyuncu 7.7 16,407
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,949
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,324
1981 News Oyuncu 3.6 2,779
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film