Giriş Kayıt
Mekhi Phifer

Mekhi Phifer


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Mekhi Phifer, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Malinda Williams ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

8 Mil (2002), Ölülerin Şafağı (2004), Kuralsız (2015), Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2024 Aksiyon Oyuncu 5.7 36
2019 Suç Oyuncu 7.1 17,320
2019 Gerilim Oyuncu 5.3 970
2018 Dram Oyuncu 5.0 415

Frekans
2016 Dram Oyuncu 7.4 14,419
2016 Gizem Oyuncu 7.4 9,801

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 135,347
2016 Aksiyon Oyuncu 4.4 9,304
2016 Dram Oyuncu 3.7 353

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 256,611
2014 Belgesel 6.7 1,435

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.6 491,838

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 45,852
2014 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,532
2014 Dram Oyuncu 6.9 799
2013 Komedi Oyuncu 6.2 581
2012 Komedi Oyuncu 7.4 26,456

Çifte Soygun
2011 Komedi Oyuncu 6.3 34,154
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 11,410
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,393
2009 Komedi Oyuncu 8.2 143,048
2009 Suç Oyuncu 8.0 128,490
2007 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.4 10,463

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
5.4 3,669
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 43,691

Kimseye Güvenme
2005 Dram Oyuncu 5.7 4,228
2004 Belgesel Oyuncu 7.7 72

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 273,922
2003 Dram Oyuncu 5.3 47,585
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,648
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,517

8 Mil
2002 Dram Oyuncu 7.2 323,497
2002 Dram Oyuncu 7.0 14,331

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 24,619

O Bir Dev Adam
2001 Dram Oyuncu 6.1 21,985

Brianın şarkısı
2001 Dram Oyuncu 6.6 1,561

Korkusuz
2000 Aksiyon Oyuncu 6.0 81,027
2000 Komedi Oyuncu 8.8 149,018

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Oyuncu 4.8 79,023
1998 Dram Oyuncu 4.6 2,822
1997 Komedi Oyuncu 7.0 9,060
1997 Dram Oyuncu 6.5 1,465
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,599

Çılgın Lise
1996 Komedi Oyuncu 5.6 14,284

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Oyuncu 5.3 6,639

Köşe Başındakiler
1995 Dram Oyuncu 6.9 23,613

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Oyuncu 7.1 7,132

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,210
1994 Suç Oyuncu 7.9 2,999
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,031
1993 Suç Oyuncu 8.7 14,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film