Giriş Kayıt

Octavia Spencer ve Aaron Paul'lu Apple TV+ Dizisi Truth Be Told'dan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 12 Ekim 2019 11:20

574 

resim

Octavia Spencer ve Aaron Paul’un başrollerini üstlendiği Apple TV+ dizisi Truth Be Told’dan yeni fragman yayınlandı. Dizi, 6 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.

Netflix ve Amazon gibi şirketlerin yolundan giderek orijinal içerik alanına yönelen Apple, yeni dijital platformu Apple TV+‘ı 1 Kasım’da açacak. Steven Spielberg, Alfonso Cuarón, M. Night Shyamalan, J.J. Abrams, Damien Chazelle, Ron Howard, Taika Waititi, Sofia Coppola gibi isimlerin hazırladığı film ve dizileri içerecek platformda izleyicilerle buluşacak ilk dizilerden biri de Octavia Spencer ile Aaron Paul‘u karşı karşıya getiren Truth Be Told olacak.

Kathleen Barber’ın romanından uyarlanan Truth Be Told, son yıllarda büyük ilgi gören gerçek suç dizilerine ve podcast‘lerine farklı bir açıdan yaklaşıyor ve bu içeriklere olan takıntının beraberinde getirdiği sorunlara ışık tutuyor. Yıllar önce şöhrete kavuşmasını sağlayan davayı yeniden incelemeye başlayan ünlü podcast sunucusu Poppy Parnell, medyanın ilgisini çekmesini sağlayan bu davada yanlış insanın hapse atılmasına neden olmuş olabileceğini düşünmeye başlıyor.

Oscar ödüllü oyuncu Octavia Spencer, Poppy Parnell’e hayat verirken, işlemediğini savunduğu bir suç yüzünden hapiste olan Warren Cave’i Breaking Bad ile tanınan Aaron Paul canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda bu iki isme Lizzy Caplan, Elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Katherine LaNasa ve Michael Beach gibi isimler eşlik ediyor.

Barber’ın romanının ekrana uyarlanmasına öncülük eden Octavia Spencer dizinin yapımcıları arasında da yer alıyor. Justified ve The Good Wife gibi dizilerle tanınan Nichelle Tramble Spellman‘ın yaratıcısı olduğu dizinin yapımcılarından biri de başarılı oyuncu Reese Witherspoon.

6 Aralık’ta başlayacak olan Truth Be Told’dan yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Truth Be Told
2019
Truth Be Told
Suç / Dram / Gizem / Gerilim45 dk

Yönetmen: Mikkel Nørgaard, Sarah Pia Anderson, Tucker Gates
İkiz kardeşler Cosie ve Lanie’nin babaları başından vurularak öldürülmüştür. Onlar babalarını vuranın asi komşuları Warren Cave olduğunu düşünür. Fakat bu iddiaları cinayetin gizemini çözmeye yetersizdir. Kardeşler babalarının gizemli cinayetin...
7.1 (17,343 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film