Giriş Kayıt

Marvel’ın Jeremy Renner'lı Hawkeye Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 14 Eylül 2021 11:40

264 

resim

Başrollerinde Jeremy Renner, Hailee Steinfeld ve Florence Pugh gibi isimlerin yer aldığı Marvel yapımı Hawkeye dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, izleyici ile 24 Kasım’da Disney+’ta buluşacak.

Avengers: Endgame ile Marvel Sinematik Evreni‘nde bir devri kapatan Marvel, önümüzdeki dönemde sinematik evrenini sadece filmlerle değil, birbirleriyle bağlantılı film ve dizilerle şekillendirecek. Marvel Sinematik Evreni’nde yer alan karakterleri barındıran bu diziler, sinematik evrende olup bitenlere doğrudan etki edecek ve bu özellikleriyle Agents of S.H.I.E.L.D., Daredevil, Runaways gibi eski Marvel dizilerinden çok daha farklı bir yerde duracaklar. İzleyici ile 24 Kasım’da buluşacak olan Hawkeye da Marvel Sinematik Evreni’nin mimarı olan Kevin Feige‘nin önderliğinde hazırlanan ve Disney+‘ta izleyici ile buluşacak olan bu diziler arasında yer alıyor.

The Avengers’ın efsane okçusu Clint Barton‘ın hayatına odaklanan Hawkeye’dan yayınlanan ilk fragman, Jeremy Renner’ın canlandırdığı Clint Barton ve Hailee Steinfeld’in hayat verdiği Kate Bishop karakterlerine birlikte yer veriyor. Merakla beklenen dizide, Clint Barton meşaleyi The Young Avengers olarak bilinen bir grubun üyesi ve Clint’den sonra Hawkeye ünvanını alan ilk kadın olan Kate Bishop’a veriyor.

Yayınlanan fragman, Clint’in ailesiyle birlikte kutladığı bir Noel ile başlıyor. Dizide, eski Avenger Clint Barton’ın görünüşte basit bir görevi var; Noel için ailesine geri dönmek. Gerçekleşmesi mümkün olup olmadığı henüz belli olmayan bu hedef için Barton’a süper kahraman olma hayalleri kuran, 22 yaşındaki okçu Kate Bishop yardımcı olabilir. Barton’ın geçmişinden gelen bir tehdit, olayları rayından çıkarmakla tehdit ettiğinde, ikisi birlikte çalışmak zorunda kalır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld’ın yanı sıra, Marvel Sinematik Evreni’ne Black Widow ile katılan Florence Pugh, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon ve Brian d’Arcy James gibi isimler bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni dâhil olan Alaqua Cox ise Maya Lopez‘i canlandırıyor.

Dizi, izleyici ile 24 Kasım tarihinde buluşacak.


Hawkeye
2021
Hawkeye
Aksiyon / Macera / Suç45 dk

Yönetmen: Bert, Bertie, Rhys Thomas
Dizi, Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen kahramanlarından olan Hawkeye’a odaklanıyor. Hawkeye'ın dizide eğitmesine tanık olacağımız Kate Bishop karakteri, çizgi romanlarda zengin bir iş adamının kızı olarak tanınıyor. Kate, babası Derek'e hayran olan...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film