Giriş Kayıt
Florence Pugh

Florence Pugh


Oyuncu, Yapımcı

Florence Pugh, oyuncu, yapımcı.

Ritüel (2019), Kara Dul (2021), Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (2024), Küçük Kadınlar (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

8.7 (51 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Aksiyon Oyuncu    
2024 Dram Oyuncu    

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
2024 Aksiyon Oyuncu 8.8 308,394
2024 Oyuncu 5.5 14

Çocuk ve Balıkçıl
2023 Animasyon Oyuncu 7.5 59,737
2023 Biyografi Oyuncu 8.4 590,646

Yeniden Başla
2023 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 21,028
2023 Oyuncu    

Çizmeli Kedi: Son Dilek
2022 Animasyon Oyuncu 7.8 180,828

Mucize
2022 Dram Oyuncu 6.6 44,948

Dert Etme Sevgilim
2022 Dram Oyuncu 6.2 96,911
2021 Aksiyon Oyuncu 7.7 104,958

Kara Dul
2021 Aksiyon Oyuncu 6.7 431,148
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

Küçük Kadınlar
2019 Dram Oyuncu 7.8 250,228

Ritüel
2019 Dram Oyuncu 7.1 413,139
2019 Biyografi Oyuncu 7.1 88,315
2019 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 81

Haydut Kral
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 81,774
2018 Dram Oyuncu 7.4 15,247
2018 Korku Oyuncu 4.8 17,305
2018 Dram Oyuncu 6.2 4,367

Yolcu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 126,337
2017 Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.8 27,607
2016 Suç Oyuncu 7.3 37,851
2014 Dram Oyuncu 5.3 8,038
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film