Giriş Kayıt

HBO, Game of Thrones ve Watchmen’den Görüntüler İçeren Yeni Sezon Videosu Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 25 Şubat 2019 14:05

379 

resim

HBO, bu sezon yayınlayacağı Game of Thrones, Big Little Lies, Watchmen ve Deadwood gibi yapımlardan kareler içeren yeni tanıtım videosunu yayınladı.

Kaliteli yapımları bünyesinde barındıran HBO, yeni sezonda yayınlayacağı dizi ve filmleri tanıtan bir video yayınladı. Kanal, bir yandan çok sevilen dizilerin yeni sezonlarını yayınlamaya devam ederken, diğer bir yandan da yeni yapımları da izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

İzleyicinin yeni sezonda en merakla beklediği dizi kuşkusuz Game of Thrones. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones, bilindiği üzere bu yıl yayınlanacak olan 8. sezonuyla ekranlara veda edecek. Amansız taht kavgasının sonuna yaklaştığımız dizinin finalini görmek için nisan ayını beklememiz gerekiyor. Şimdilik Arya’yı kısacık gördüğümüz bu tanıtım videosundaki görüntülerle yetinmemiz gerekiyor.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Shailene Woodley‘in başrollerini paylaştığı Big Little Lies da, romandan bağımsız olarak olay örgüsüne devam edecek olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Meryl Streep‘in oyuncu kadrosuna dahil olduğu dizinin yeni sezonunun haziran ayında yayınlanması planlanıyor.


resim

Öte yandan Lost ve The Leftovers’ın yaratıcılarından Damon Lindelof’un senaryosunu yazdığı Watchmen dizisi de kanalın merakla beklenen projeleri arasında yer alıyor. Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu dizi; Watchmen evrenini daha geniş açılardan, farklı bakış açılarıyla ele almayı planlamasıyla merak uyandırıyor.

Bununla beraber 2006 yılında yayınlanan 3. sezonundan sonra iptal edilen Deadwood’un hikâyesini noktalayacak film için heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. Orijinal oyuncu kadrosunun geri döndüğü film, dizinin geçtiği zamanın 10 yıl sonrasında yaşanan olayları konu alıyor. Tanıtım videosunda ilk görüntüleri görmemiz, filmi bir an önce izleme isteği uyandırıyor.

HBO’nun daha önceki yıllarda olduğu gibi kısa anlardan oluşan sahnelerle hazırladığı bu tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.



Game of Thrones
2011
Game of Thrones
Aksiyon / Macera / Dram57 dk

Yönetmen: Alan Taylor, David Nutter, Alex Graves
Yedi Krallık diyarının kralı olan Robert Baratheon beklenmedik bir zamanda hayatını kaybederek Demir Taht'ı çocukluk arkadaşı olan Eddard Stark'a bıraktığını vasiyet eder. Eddard etrafındaki sinsilik ve kokuşmuşluktan dolayı kime güveneceğini bilemez....
9.2 (2,308,086 Oy)

Watchmen
2019
Watchmen
Aksiyon / Dram / Gizem / Bilim-Kurgu60 dk

Yönetmen: Nicole Kassell, Stephen Williams, Steph Green
1986'da basılan Alan Moore ve Dave Gibbon imzalı çizgi romandan uyarlanan dizi, orijinal Watchmen evreninde geçen yepyeni bir hikayeyi ve karakterleri takip edecek. Senaryo, gizemli bir cinayet davasına atılan karakterlerin büyük bir komployla karşılaşmalarını...
8.2 (135,440 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film