Giriş Kayıt
Tom Mison

Tom Mison


Oyuncu, Senarist

Tom Mison, oyuncu, senarist.

Charlotte Coy ile evlendi.

Bir Gün (2011), Watchmen (2019), Sleepy Hollow (2013), Yemen'de Somon Avı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.5 349
2019 Aksiyon Oyuncu 8.2 135,575
2019 Aksiyon Oyuncu 7.6 99,665
2013 Macera Oyuncu 7.3 64,538
2013 Komedi Oyuncu 6.0 476
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,793

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Oyuncu 6.8 67,303

Bir Gün
2011 Dram Oyuncu 7.0 169,668
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 794
2009 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
6.1 431
2008 Dram Oyuncu 7.4 11,512
2006 Komedi Oyuncu 7.1 13,493
2006 Komedi Oyuncu 4.4 608
2005 Dram Oyuncu 6.5 262
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.4 2,346
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,343
1952 News Oyuncu 4.6 2,486
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film