Giriş Kayıt

Game of Thrones'un 8. Sezonundan İki Yeni Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 03 Nisan 2019 17:01

516 

resim

Game of Thrones 8. sezon için heyecanlı bekleyiş sürerken, 14 Nisan’da başlayacak final sezonundan iki yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

George R.R. Martin’in fantastik kitap serisi A Song of Ice and Fire’dan televizyona uyarlanan ve yayınlanmaya başladığı ilk günden beri gündemden düşmeyerek tüm zamanların en sevilen dizileri arasında yerini alan Game of Thrones, bu ay başlayacak 8. sezonu ile ekranlara veda edecek. Altı bölümden oluşacak final sezonuna günler kala, diziden iki yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

Game of Thrones’un 8. sezonu 6 bölümden oluşacak. Tüm zamanların en sevilen dizilerinden birini noktalayacak olan 8. sezonun normalden daha kısa olması izleyicileri üzmüş olsa da, bölüm süreleri normalden çok daha uzun olacak. Özellikle son dört bölüm yaklaşık 1 saat 20 dakikalık süreleriyle neredeyse film uzunluğunda olacak.


Game of Thrones’un final sezonunda; bir yandan insanlar ile Ak Yürüyenler arasındaki büyük savaş yaşanırken, bir yandan da Westeros’a hükmetmek için oynanan taht oyunlarının son perdesi sahnelenecek.

Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Liam Cunningham, Alfie Allen, Nathalie Emmanuel, Gwendoline Christie, John Bradley, Pilou Asbæk, Hannah Murray, Rory McCann ve Iain Glen gibi önceki sezonlardan tanıdığımız birçok isim final sezonunda da rol alacak.




Game of Thrones
2011
Game of Thrones
Aksiyon / Macera / Dram57 dk

Yönetmen: Alan Taylor, David Nutter, Alex Graves
Yedi Krallık diyarının kralı olan Robert Baratheon beklenmedik bir zamanda hayatını kaybederek Demir Taht'ı çocukluk arkadaşı olan Eddard Stark'a bıraktığını vasiyet eder. Eddard etrafındaki sinsilik ve kokuşmuşluktan dolayı kime güveneceğini bilemez....
9.2 (2,308,086 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film