Giriş Kayıt

Anya Taylor-Joy’lu Netflix Dizisi The Queen’s Gambit’ten Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 24 Eylül 2020 17:07

337 

resim

Anya Taylor-Joy’un başrolünde yer aldığı, Oscar adayı senarist Scott Frank’in yazıp yönettiği The Queen’s Gambit dizisinden yeni fragman yayınlandı. Dizi, 23 Ekim’de Netflix’te izleyici ile buluşacak.

The Witch, Split, Thoroughbreds, Marrowbone, Emma. gibi filmlerle adını geniş kitlelere duyuran, genç jenerasyonun başarılı isimlerinden Anya Taylor-Joy, The Miniaturist ve Peaky Blinders’ın 5. sezonunun ardından dizi dünyasında başarılı bir ivme kaydetmeye başlamıştı.

Dikkat çekici projelerde yer alan başarılı oyuncu, önümüzdeki ay The Queen’s Gambit isimli yeni bir Netflix dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Walter Tevis’in romanından uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy ile beraber Moses Ingram, Harry Melling, Bill Camp, Jacob Fortune-Lloyd, Patrick Kennedy, Millie Brady, Marielle Heller gibi isimler yer alıyor.

Soğuk Savaş döneminde geçen dizi, Beth Harmon isimli öksüz satranç dehasının sekiz yaşından yirmi iki yaşına kadar yaşadıklarını ve dünyanın en iyi satranç oyuncusu olma yolculuğunda madde bağımlılığına karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Diziyi Out of Sight ve Logan ile iki Oscar adaylığı kazanan, daha önce yaratıcılığını üstlendiği Godless dizisinde Netflix ile birlikte çalışan Scott Frank yazıp yönetiyor. Scott Frank, dizinin senaryosunu Don’t Look Now, The Preacher’s Wife ve The Witches filmlerinin senaristi olarak sinema dünyasında tanınan Allan Scott ile birlikte kaleme alıyor.

Scott Frank’in aynı zamanda yapımcısı olduğu dizi, 23 Ekim‘de Netflix’te izleyici ile buluşacak. Ekran macerasını yedi bölüm şeklinde sürdürecek olan diziden yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Queen's Gambit
2020
The Queen's Gambit
Dram393 dk

Yönetmen: Scott Frank
The Queen’s Gambit, dehanın gerçek köklerini araştıran bir ergenlik hikayesi. 1950'lerin sonlarında bir Kentucky yetimhanesine bırakılan ve emanet edilen Beth Harmon (Anya Taylor-Joy), satranç için şaşırtıcı bir yeteneği olduğunu keşfederken, devlet tarafından...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film