Giriş Kayıt
Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy


Oyuncu

Anya Taylor-Joy, oyuncu.

The Queen's Gambit (2020), Parçalanmış (2016), The Menu (2022), The VVitch: A New-England Folktale (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.1 (76 Oy)
  • Currently 181.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Furiosa: Bir Mad Max Destanı
2024 Aksiyon Oyuncu    
2024 Müzik Oyuncu 7.7 129

Super Mario Kardeşler Filmi
2023 Animasyon Oyuncu 7.0 236,069
2022 Komedi Oyuncu 7.2 391,206
2022 Komedi Oyuncu 6.1 61,490

Kuzeyli
2022 Aksiyon Oyuncu 7.2 128,135

Dün Gece Soho'da
2021 Dram Oyuncu 7.0 176,504
2021 Belgesel Oyuncu 7.0 155
2020 Dram Oyuncu 4.7 1,395

Yeni Mutantlar
2020 Aksiyon Oyuncu 5.3 89,361
2020 Komedi Oyuncu 6.7 62,549
2020 Dram Oyuncu 8.5 535,947

Radyoaktif
2019 Biyografi Oyuncu 6.3 21,676

Siyah Kristal: Direniş Çağı
2019 Macera Oyuncu 8.4 27,102
2019 Belgesel Oyuncu 8.1 1,708
2019 Dram Oyuncu 6.6 270,502
2019 Animasyon Oyuncu 4.9 4,692
2017 Dram Oyuncu 6.6 46,385
2017 Dram Oyuncu 7.0 6,169

Karanlık Sır
2017 Dram Oyuncu 6.7 39,341

Parçalanmış
2016 Korku Oyuncu 7.3 551,832
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 7,676
2016 Korku Oyuncu 5.8 46,073
2015 Dram Oyuncu 7.0 300,269
2014 Aksiyon Oyuncu 3.8 668

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 56,781
2013 Macera Oyuncu 6.5 12,237
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 444
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024