Giriş Kayıt
Bill Camp

Bill Camp


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Bill Camp, oyuncu, yönetmen, senarist.

2004 yılının Eylül ayında Elizabeth Marvel ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

The Queen's Gambit (2020), The Night Of (2016), Sound of Freedom (2023), The Outsider (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (4 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu    

Kaçak Kızlar
2024 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,801
2023 Dram Oyuncu 7.1 33,348
2023 Aksiyon Oyuncu 7.6 113,724
2023 Suç Oyuncu 6.5 32,981

Beyaz Gürültü
2022 Komedi Oyuncu 5.7 44,466
2022 Korku Oyuncu    
2022 Komedi Yönetmen
Senarist
3.3 23
2022 Belgesel Oyuncu    
2021 Suç Oyuncu 7.3 10,734
2021 Dram Yönetmen
Oyuncu
5.9 129
2021 Belgesel Oyuncu 7.0 155

Siyah Beyaz
2021 Dram Oyuncu 6.6 16,517

Dünyadan Haberler
2020 Aksiyon Oyuncu 6.8 95,573
2020 Suç Oyuncu 7.6 96,841
2020 Dram Oyuncu 8.5 535,947
2019 Biyografi Oyuncu 7.6 101,614
2019 Suç Oyuncu 8.4 1,486,328

Suç Kraliçeleri
2019 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,956

Vatan Evladı
2019 Dram Oyuncu 5.8 2,803
2018 Biyografi Oyuncu 6.9 22,974

Yangın Yeri
2018 Dram Oyuncu 6.8 31,368
2018 Biyografi Oyuncu 7.2 162,286
2018 Komedi Oyuncu 6.2 8,986

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 201,446
2018 Dram Oyuncu 8.0 17,507
2018 Dram Oyuncu 6.6 8,200

Vahşiler
2017 Macera Oyuncu 7.2 95,611

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Oyuncu 7.4 187,517

Kutsal Geyiğin Ölümü
2017 Dram Oyuncu 7.0 186,985

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 332
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 2,923
2017 Dram Oyuncu 6.3 17,480
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 8,414

Altın
2016 Macera Oyuncu 6.7 69,210
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 36,354
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 241,952
2016 Macera Oyuncu 6.6 84,000
2016 Suç Oyuncu 8.4 171,554

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 192,295
2015 Komedi Oyuncu 5.4 71,015

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 42,589

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 666,283
2014 Dram Oyuncu 7.7 9,727
2014 Dram Oyuncu 8.3 112,218

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Oyuncu 8.1 740,945
2013 Gerilim Oyuncu 4.6 1,421
2012 Biyografi Oyuncu 7.3 272,506

Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7.2 253,359

İtaat
2012 Suç Oyuncu 6.4 37,262
2010 Komedi Oyuncu 6.2 22,645
2010 Komedi Oyuncu 5.4 1,142
2010 Suç Oyuncu 8.6 203,037

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 318,464

Şantaj
2008 Suç Oyuncu 6.0 40,825
2008 Dram Oyuncu 6.4 3,165

Kesişen Yollar
2007 Suç Oyuncu 6.6 25,150
2007 Suç Oyuncu 8.1 31,587
2006 Suç Oyuncu 7.7 8,099
2005 Dram Oyuncu 6.4 2,481

Tutku Ağı
1998 Suç Oyuncu 7.3 160,098

Vücut Dili
1997 Komedi Oyuncu 6.4 44,136

Talihin Dönüşü
1990 Biyografi Oyuncu 7.2 18,735
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024