Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(1583) -
Filmin karnesi ;

1. Sürükleyicilik ve tempo: Oldukça iyi, son ana dek izletiyor.
2. Konu : orijinal, klişe değil. Kendisine bakmaya muktedir olamayan yaşlıların doktor raporuyla ve sonra mahkeme kararıyla da huzurevine yatırılması, tüm varlıklarının huzurevine devredilmesi (kişinin rızası olmaksızın), ve bunu huzurevinin bir kazanç kapısı olarak görmesi.
3. Cast : iyi bir karışım, Peter Dinklage seçimi durumu biraz komediye bağlıyor, 1 mt boylu mafya lideri olmayacağını düşünürsek.
4. Kurgusal abartılar: tempo ilerledikten sonra oldukça fazla, klişeler can sıkıcı türden.
5. Tür: Ne komedi, ne suç ne de gerilim. Para ve hırs odaklı bir konunun suç işleyerek biraz absürt unsurlarla, hafif de gerilim katarak anlatılması.

Netice olarak eğlenceli, izlenebilir bir yapım.

(Not: Filmin sonundan bahsedilmese daha iyi olur "sonu süprizli, sonu bomba, sonu ters köşe felan türündeki yorumlar izlemeyen için filmin ruhunu zedeliyor)
7


avatar
(1239) -
Bence film oldukça sürükleyici ve sıkılmadan kendini izlettiriyor. Başarılı bir yapım aynı zaman da sinir bozucu.

Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(234) -
Rosamund Pike'ın son derece öfke uyandıran, 'gıcık' bir karakteri başarıyla canlandırdığı, keyifle izlenen ve hayata dair doğru mesajlar da içeren başarılı bir film.
8


Yorumlar (68)
avatar
(1030) -
Aslında küresel gücün bizleri nasıl sömürdüğünü acımasız ve basit bir hikaye ile anlatmışlar. Siyasi sistem, sağlık sistemi, ekonomik sistem, adalet sistemi, çalışma sistemi, moda, gıda vs tamamen insanların sömürülmesi üzerine dizayn edilmiş. Çok güzel bir sistem eleştirisi, oyuncular mükemmel, özellikle rosemute pike şov yapmış, senaryo hiç sıkmıyor gayet akıcı. Bence iyi bir film
7


avatar
(366) -
Oyuncularıyla, hikayesiyle, sürükleyiciliği ve temposu ile sıkılmadan izlenebilecek bir film. Oyuncuların hakkını vermek lazım büründükleri roller ile izleyici de değişik duygular uyandırmayı başarıyorlar. Başrol oyuncusunun daha önceki buna benzer yapımlar da aynı şekilde sergilediği oyunculuk bu role ne denli yakıştığını apaçık gösteriyor. Uzun lafın kısası ben filmi beğendim. İzlemenizi de tavsiye ediyorum.
7


avatar
(160) -
Orijinal senaryosu ve harika oyunculuklarla çok başarılı bir gerilim filmi ortaya çıkmış.
8


default avatar
(8) -
Giriş güzel, gelişme berbat sonuç idare eder. İnsan bari karaktere birkaç üstün özellik verdikten sonra böyle bir şey dener.
Sürprizbozan: Göster
Herkes John Wick oldu gitti. Hiçbir eğlencesi tadı tuzu yok filmin .
2


avatar
(1248) -
Rosamund Pike bu tür rollere çok yakışıyor. Kariyerinde de bu rollerde daha fazla göreceğimizi düşünüyorum. Peter Dinklage de filme farklı bir hava katmış. Genel itibarıyla filmi beğendim. Ara ara yavaşlasa da finale doğru artan tempo izleyiciyi tatmin edecek düzeyde. Final sahnesi de adeta ben buradayım diyordu. İyi düşünülüp kurgulanmış bir film. İzlemenizi tavsiye ederim.
7


default avatar
(45) -
Filmin başlangıcı güzeldi. Tempolu iyi ilerledi ancak ortasından sonra hızla aşağıya düşmeye başladı.
5


default avatar
(35) -
Gone Girl filminden sonra ben bu Rosamund Pike'dan ürküyorum, böyle içim bir tuhaf oluyor.. Yine öyle insanı sinir eden bir karakter canlandırılmış kısaca oyunculuk oldukça başarılı. Film akıcı ancak zorlama bir senaryo ilerledikçe birkaç dönüm noktasında daha da zorluyor keyif kaçırıyor. Çerezlik film olarak tavsiye edebilirim.
6


avatar
(1723) -
böbürlenme padişahım senden büyük Allah var mottosunun, mazlumun ahı yerde kalmaz menifestosunun film olarak işlenmiş hali, oyunculuklar ve hikaye orjinal, tempo güzel, final şaşırtıcı...
7


default avatar
(140) -
Filmi çok beğendim, sürükleyiciliği, aksiyonu, senaryosu ve oyunculuklarına bayıldım, ve şu ana kadar izlediğim filmler içinde en karaktersiz karakterdi Rosamund Pike.Kesin izleyin.
7


default avatar
(30) -
Çok iyi bir film. Gittikçe sinir kat sayınız artacak. Son ana dek heyecan dorukta olacak.
Bir kadının para hırsı nereye kadar olabilir.
10


default avatar
(314) -
İzlenesi farklı filmlerden bir tanesi. Sonuna kadar sıkılmadan izlettiriyor. Filmden güzel anlamlar cıkartıyoruz lakin kadınlar bu kadar gıcık olmasın sinir krizi geçirtiyorlar.finalide sağlam bitti. Güzel filmdi...
7


default avatar
(124) -
Sıkıcı olmayan, eğlenceli, komik ve düşündürücü bir filmdi. Netflix filmleri genelde vasatın biraz üstünde olur. Bu iyiydi. Blaklist modunda bir filmdi. Beğendim tavsiye ederim. Kötü yorumlara aldanmayın ama bir şahaserde beklemeyin.
8


avatar
(1031) -
Filmlerde 2 taraf olur. 1. si bizden yani seyirciden taraf olan “iyi” taraf, 2.si ise karşı yani “kötü” taraf. Bu filmde iyi taraf yok. 2 tarafta bizim karşımızda, yani hangi tarafta olacağınızı bilemiyorsunuz. Buna rağmen kötü taraflardan biri Hollywood’un gıcık oyuncusu Rosamund Pike olunca işler değişiyor. Alışılmadık bir hikâye. Beklenmedik bir sonla bitiyor. Filmde çözemediğim şey şu oldu
Sürprizbozan: Göster
Bir an gözümü kırpmadan izlediğim için tavsiye edeceğim bir film oldu. İyi seyirler... 7/10
7


avatar
(37) -
Son zamanlarda izlediğim en değişik film bu oldu. Karışık duygular içindeyim. Bazı yönlerden oldukça iyiyken bazı tarafları ise baştan savma ve mantıksız geldi. Şimdi film iyi mi yoksa sıradan mı hakikaten kararsız kaldım. Oyunculuklar çok iyi bir kere, karakterler de birkaç şey dışında çok iyi yazılmış ve de canlandırılmış. Film de iyi diyebileceğimiz bir karakter de yok gibi bir şey zaten, hepsi bir şekilde kendi çıkarını düşünüyor. Bazı replikler ise hakikaten akılda kalıcı ve güzel oturtulmuş. Türü ise suçdan ziyade gizem ve gerilim filmlerini andırıyor. Heyecanlı bir şekilde insanı sonuna kadar meraklandırıyor, ekran başında tutuyor. Öteki yandan temposu yavaş ve sürekli bir olay olsun diye bekleyenleri hayal kırıklığına uğratabilir. Benim için bu durum pek sıkıntı yaratmadı. Bu kısımdan sonrasını ise spoiler vermeden bahsedemem.

Sürprizbozan: Göster

Bütün bu aklıma gelen mantık hatalarına rağmen ben bu filmi beğendim sanırım. Farklı bir lezzet bırakıyor insanın ağzında, benim açımdan tahmin edilemiyor oluşu da tadı tuzu oldu. Keşke kadının geçmişi ve niye bu hale geldiği hakkında ufak da olsa bilgi alabilseydik. Karakterle daha fazla bağ kurmamızı sağlayabilirdi bence. Yine de ben bu filmi farklı bir şey arayanlara, kapitalizmin ve acımasız iş dünyasının bir de bu yüzünü görmek isteyenlere tavsiye ederim. Kusurlarını bir kenara bırakırsak başarılı bir film olmuş diyebiliriz. Puanım. 6.5 - 7/10
7


default avatar
(1) -
Pişkin bir dolandırıcının sinir bozucu bir özgüven gösterisi. Filmin tamamını izlemeden yorum yapmayı uygun bulmadığım için tamamladım. Kadro ve kurgu iyi ama kötü film. benden 3.
3


default avatar
(46) -
Puanını kesinlikle hak etmiyor. Son yılların bence en eğlenceli ve farklı konusu olan bir film. Hem gülüyorsunuz, hem merak ediyorsunuz hem de hangi kötüyü tutsam diye karar veremiyorsunuz. Bu arada Amerikan aile hukukundaki açıklar için de "vay arkadaş" diyorsunuz. Konunun klişe olmaması tamamen artı puan. Tam klasik bir klişe ile bitiyor derken sürpriz son ise cabası.
8


avatar
(1234) -
Mantıksız bazı durumlar olsa da en azından farklı bir konu ve hakikaten sinir bozucu bir film:) Epeyce beğendim. benden 7 puan ve tavsiye edebilirim. Böyle şirketler olduğunu bilmiyordum , hakikaten ilginç yani.
7


default avatar
(11) -
Başarısız bir yapım, suç ve gerilim içeriği oldukça zayıf. Beni tatmin etmedi en fazla 5 puan.
5


avatar
(489) -
Aşağıda yorum yapmış arkadaşların çoğuna katılıyorum.Filmi izlerken başından sonuna kadar başrolde ki kadının acılar içinde yok edilmesini arzulamak insanın sinirlerini oldukça geriyor.Bunun sebebi önce Rosemund Pike ın muhteşem oyunculuğu sonrasında da senarist ve yönetmenin konuyu iyi işlemesinden geliyor.Yani amaçları bu zaten.Filmin kahramanından herkesin nefret etmesi ve izleyenlerin içinde ki öfke, kin, intikam duygusunu uyandırması.Filmin sonuna kadar bu kadını hangi vahşetli yöntemlerle işkence yapıp yok edebilirim diye düşündüm durdum.Benle birlikte izleyen arkadaşlarımda aynı şekilde.Konusu itibariyle de oldukça orjinal.Evet tek tük mantıksızlıklar ve zorlamalar var ancak bunlar sizi filmden koparmıyor çok rahatsız etmiyor.İzlenebilir bir yapım.
7


avatar
(30) -
Hakimlede sanki cak cuk kurmuşlarda filmde onu anlatmamışlar. Yada hakimin beynini ele geçirmiş, hakim direk söylenene inaniyor. Bakmak istermisiniz yükünüz fazla gibi saçmalıyor neredeyse rica edecek. Kilit kararı verecek kişinin pozisyonunun hiç bir önemi yokmuş aptalmış gibi gösterilmiş. O kadar tehlikeli adam gündüz saati iş yapıyor vs saçmalık.
4


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film