Giriş Kayıt

Tyrone'u Klonlamışlar (2023) Yorumlar


They Cloned Tyrone

Yorumlar (7)
default avatar
(44) -
Siyahiler üzerinden ilerlemeseydi daha çok sevecektim ama yinede harika bir film. Asıl her şeye komplo teorisi diyenlerin izlemesi lazım. İnsan klonlama, yediğimiz/içtiğimiz şeylerle kullandığımız kozmetik ürünlerle zihin kontrolü yapılmasını anlatıyorlar. Hollywood, fantezi/bilimkurgu süsüyle gerçekleri böyle anlatıyor ama insanlar bunları birilerinin hayal gücü zannediyor. Anlayabilene çok mesaj veren bir film.
8


avatar
(1583) -
Bundan daha zencili bir film var mıdır bilemedim. Evet absürt bir yapım, sanırım zenciler beyazların kendilerini bir kalıp içinde yaşattıklarına dair bir film yapmak istemişler bu açıdan başarılı. Jamie Foxx favori zencilerimdendir, adam çok komik eğer İngilizceye aşinaysanız ince esprilerini yakalarsınız. Fahişe rolündeki kadın da çok tatlıydı. Bir diğer fahişe rolündeki kadının esprisi beni epey gülümsetti;
Tyrone bulmaya çalıştığı kişi için onu konuşturmaya çalışıyor, kadın da;

- Maybe I seen't him, maybe I ain't (belki gördüm,belki görmedim) (film boyunca bildiğiniz ingilizceden aşırı farklı bir lugat duyacaksınız, lisedeki öğretmen bile bilmez böyle I seen't gibi çarpık yapıyı)
- I'm just trying to get a couple dollars so I can get back in college. (üniversiteye geri dönebileyim diye bir kaç dolar kazanmaya çalışıyorum) Gülücük (ilkokulu bile okuduğu şüpheliyken)

Filmin adından filmde bir klonlama olduğunu anlıyorsunuz ama amaç içinde bulundukları Amerikan toplum düzenini absürt, komik bir şekilde eleştirmek. Film zevki alayım diye oturup izleyebileceğiniz tür değil pek, yine de aşırı berbat değil.
4


avatar
(8407) -
Filmde en beğendiğim anlar Bolo Yeung’ın Kan sporu filminde Van Damme’nin yüzüne toz attığı anların tvde gözüktüğü sahne ve Alicia Myers’den I Want to Thank You ve Diana Ross’den Love Hangover adlı şarkılar idi. Kadro olarak fena olmasa da, tempo, konu ve işleniş oldukça absürt!


default avatar
(2) -
Hayatımda seyrettiğim en karanlık(ışıksız manasında) film.ilk 10 dk dan sonra bıraktım. oyuncular zenci, sahneler karanlık kim nedir ne yapıyor belli değil. hayır yani bu ışığa düşmanlığıız nedendir?
3

Cevaplar (3)
avatar
(1583) -
Nick adınla ahenkli bir yorum olmuş, bazı video programlarında ışığı düzenleme olayı yok, olanı bulup izlemek daha mantıklı, tabi filmi indirmeden film sitesinde izlediysen başka.
4


0
| Bildir
default avatar
(2) -
Netflixde izledim. Görüntü ayarı yapan oynatıcı hangisi acaba? Ben vlc kullanıyorum aydınlık, kontrast renk hiç bir ayar yapılmıyor.
3


0
| Bildir
avatar
(1583) -
Windows Media Player /Geliştirmeler/ Video Ayarları
4


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film