Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(50) -
Takip ettiğim gençlik dizilerinden biriydi, ikinci sezonunu bekliyordum. Bugün net bir şekilde öğrendiğime göre dizinin ikinci sezon çekimleri iptal edilmiş. Devamı gelmeyecek, oysaki tam da yerinde bitmişti. Devamı gelmeyeceğine göre kimseye tavsiye etmiyorum. Tavsiye etmiyor olmam kötü olmasından dolayı değil tamamen devamının gelmiyor olmasındandır. Yoksa kısacık bölümleriyle sıcacık gençlik dizisiydi.
7


avatar
(8404) -
' O ' filminin tatlı ama asi ve haşarı küçük kızı, Sophia Lillis başrolde... Netflixte hanımla 5 dakikada bitirdik diziyi Gülücük Tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.


default avatar
(1) -
Bölümlerin kısa olması izlenebilirliği sağlıyor. Babasını kaybettiği bir dönemde kendinde olan güç ile birlikte cinselliği de keşfetme dönemine giren bir geç kızın merak uyandırıcı hikayesi
7


default avatar
(13) -
Çok ergen bir dizi. Bir netflix klasiği, eşcinselliğe ve ot içmeye özendiriyor. Bölümleri 20 dk. olsa bile sıkıyor. Gereksiz bir süper kahramanımsı dizisi
5


avatar
(6203) -
Filmin ana konusu 1976 yapımı ''Carrie' filmiyle benzerlik özellikleri var.Bölüm süreleri çok kısa olduğundan 1.sezonu Sophia Lillis'in başarılı oyunuyla bir çırpıda bitirebiliyorsunuz. Aslında ilk sezon çok kötü olmayıp ama 2. sezonu daha iyi olacakmış gibi bitti.Eğer mistik güç tarzı filmlerinden hoşlanıyorsanız bence izleyin.Hoşunuza gidebilir.
7


avatar
(10) -
Kısa, öz güzel oluyor. F**** world'de güzeldi bu daha gelişmiş ve fantastik versiyonu. Sanırım bu yönetmenin yaptığı en iyi şeylerden biri müzik kullanımı, cidden tam yerinde harika müzikler akıyor. Fakat son bölüm rezalletti, sonunun merak ettirerek biteceği kesindi ancak o süreye gidene kadar işkence çektim. Onun dışında her gün 1 bölüm izlenecek tam çerezlik dizi. Keyifli seyirler.
8


default avatar
(29) -
Sex educations gibi 20 dk lık bölümlerden oluşması izlenmesini kolaylaştırıyor. Bir sonraki bölümü merak ettiriyor stephan king karakteri Carrie den ilham aldığı kesin ilk sezon için. Bakalım neye evrilecek?
7


avatar
(57) -
Ben beğenmedim. 20 dakika olmasına rağmen zor ilerleyen, ergen kafasında neyi niye anlattığı belli olmayan bir dizi olmuş. Oysa beklentim çok yüksekti. Ergen kız dizisi...
6


default avatar
(7) -
The end of the F**ing World tadında 7 bölümlük mini bir dizi I am not Okay With This. Başrolde 17 yaşındaki Sidney karakteri var. Somurtkan ve mutsuz görünümlü Sidney, çevresindeki birçok gençten oldukça farklı zevklere sahip bir gençtir. Diziyi fantastik yapan unsur ise Sidney'in doğaüstü yetenekleri. Öfkelendiği anlarda kendisinin dahi müdahale edemediği bu güçler, dizinin ilerleyen bölümlerinde başına bela açacak derecede tehlikeli boyutlara ulaşıyor.
Annesi ve kardeşi ile yaşayan Sid, babasının intiharı ve annesinin ilgisizliği sebebiyle üzgün bir karaktere bürünmüştür. Sidney'in sır kutusu ise günlüğüdür. Dizi okuldaki rehber öğretmeninin verdiği bu günlüğün diliyle akıyor.
Mahallesinde oturan Sten ile tanışıp zamanla yeni deneyimler edinse de onun aklında en yakın arkadaşı Dina vardır. Dina'ya olan sevgisi ise arkadaşlıktan ötedir.
Keyifle izlenen tatlı bir dizi olduğunu söylemek münkün.
(01.sezon için)


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film