Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(792) -
"Dünya nüfusunun %5'ine sahibiz ama kaynakların %30'unu kullanıyoruz. Herkes ABD kadar tüketseydi, üç gezegene ihtiyacımız olurdu."

Başta doğa ile içiçe yaşayan birini görüyoruz, "anlatıcı" da bize çevreci bir tavırla ayar veriyor. İyi güzel de, filmin geri kalanının bu girizgah ile alakasını pek kuramadım ben...

Film daha ziyade "aydınlıkta" geçmesine rağmen neo-noir tatlarına koşma eğilimi gösteriyor. Belki de bu tarzla dalga geçiyordur, kimbilir?

Ben kast ile ilgili pek bir sorun göremedim ama cumhurcemoglu26 kardeşimizin işaret ettiği gibi filme kendimizi kaptırmakla ilgili olarak pek "sıcak" hissedemiyoruz. Bunda en büyük nedenin senaryonun özensizliği olduğu ortada. Yine de kötü bir seyirlik olduğunu söylemek haksızlık olur.

Daha iyi bir seçeneğiniz yok ise, bir göz atabilirsiniz..
5

Cevaplar (3)
avatar
(6204) -
Sevgili Cormorant Homeland tüm sezonları yayınladığı zamanlarda hepsini zevkle izlediğim dizidir. Özellikle 3 sezon için de biraz aşk olması da harikaydı...
4


2
| Bildir
avatar
(792) -
O ilk üç sezon ayrı bir film gibi zaten. Daha sonra kendi koyduğu çıtayı aşamıyor ama yine de sürükleyiciydi.
5


2
| Bildir
avatar
(6204) -
Gülücük
4


0
| Bildir


avatar
(8407) -
Moreno Baccarin... Halle Berry ile birlikte kısa saçın en çok yakıştığı hatun! Yarım kalan 'V' dizisiyle yakmıştı ortalığı...The O.C. dizisinin serserisi Ryan ile evlenmiş. C. Hunnam ve Mel Gibson filmin diğer ağır topları! Ayrıca çokça tanıdık oyuncu var. Müzikleri çok güzeldi. Mel Gibson-dayak sahnesinde bizim Kemal Sunal'ın Mazlum'u getirin sahnesi geldi aklıma... Filmin bir tempo ve toparlama sorunu var ama izlenmeyecek kadar kötü değil. Ayrıca komedisi biraz daha iyi olmalıydı diye düşünüyorum. İyi seyirler olsun.

Cevaplar (2)
avatar
(792) -
Homeland'i izlemedin mi?
5


0
| Bildir
avatar
(8407) -
Yok kardeşim, izlemedim. Gülücük


0
| Bildir


avatar
(312) -
Mel Gibson bu filmde neden rol aldı? Zira silah zoruyla rol yapıyor gibiydi. Hareketleri yapmacık ve zorlama geldi bana. Bir de bol bol diyalog vardı sahnelerde. Diyaloglar fazla olunca filmi takip etmek de zorlaşıyor eh böyle olunca da sıkıntı basıyor izleyiciyi. İnsanı yoran filmlerden ben pek keyif alamadım.
4


avatar
(6204) -
Açıkçası tam olarak beklentimi karşılamadı.  En başta Charlie Hunnam'ın çok lakayt yaşam tarzı, devamlı dayak yemesi,  fazla diyaloglar,  yaptığı araştırma ciddiyetten uzak olunca  filmin için bir türlü giremedim. Ayrıca Mel Gibson'ın tipine de ve rolüne de acayip ayar oldum. Bir de aklıma gelmişken yazayım Charlie Hunnam'ı ilk kez sakalsız gördüm ve tanıyamadım. Son olarak filmi hiç beğenmedim...
4

Cevaplar (1)
avatar
(792) -
Öyle gerçekten. Adapte olunamıyor bir türlü.
5


1
| Bildir


avatar
(37) -
Morrena Baccarin (V dizisindeki Anna) ile Charlie Hunnam (Sons of anarchy'den Jax) bir arada görmek güzel bir sürpriz oldu. Charlie Hunnam bu filmde yapımcılığı da üstlenmiş, bence kendine biraz Snatch (kapışma) filminden Brad Pitte benzetmeye çalışmış. Arada sürpriz oyuncular da çıkıyor ama senaryo daha iyi olabilirdi. Charlie Hunnam'ın hatırına izlenir.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film