Giriş Kayıt

Meg 2: Çukur (2023) Yorumlar - Sayfa 2


Meg 2: The Trench

Yorumlar (44)
default avatar
(8) -
basit hikayesi uzun ve sıkıcı girişi ve aklın sınırlarını zorlayan sahneleriyle bence kötü bir film olmuş.
5


avatar
(199) -
Kötü yorumları çok önemsemeden keyifle izleyin.. Türünün en iyilerinden.. ha bu türü sevmiyorsanız meg'e tekme atılması vs. saçma gelebilir ama... efektleri kaliteli .. sürükleyici.. saçma mı saçma ama gayet eğlenceli.
8

Cevaplar (2)
default avatar
(103) -
İnsanlar yaptığı yorumlarda haklı, film baya kötü. Efektler iyi filan da değil. Türü sevince neden tekme atılması daha mantıklı oluyor onu da anlamadım.
1


4
| Bildir
avatar
(199) -
Filmin adı Meg2.. tarih öncesi çağlardan kalma dev bir köpekbalıklarının olağandışı öyküsü absürd bir şekilde anlatılıyor
Sürprizbozan: Göster
ilk filmden ve muhtemelen üçüncü ve dördüncü filminde olacağı gibi.. türdeşleri shark tornado vb. filmlerden daha iyi.. jeneriği fragmanı belli türü beğenmiyorsan izlemezsin.. anlamadığım nokta nasıl bir beklentiyle izledin de filmi "saçma" buldun ? neresinde hangi mantığı aradın da film mantıksız geldi ? Köpek balıkları ile ilgili mantıklı bir şeyler izlemek istiyorsan belgesel izleyebilirsin, ama bu filmde mantık arayacağın son şey olmalı.. zaten bu nedenle "kötü yorumları önemsemeden izleyin" yazdım. Jason abiyi jet skiyle meg avlarken izlerken eğlendin mi ? eğlendiysen ne ala ? filmin daha fazlasını vadetmek gibi bir iddiası yok ki zaten..
8


0
| Bildir


avatar
(6205) -
Herkesin beğenmediği film biraz bende de hayal kırıklığı yaşattı. Aslında ilk film bakarsak çok daha başarılıydı. Genelinde saçmalıklarla dolu bir çok mantık hatalarına rağmen aksiyonu, ve sürükleyiciliği yönünden bir şekilde kendini izleten yapım. Fazla dikkate alınmadan izlenir derim....
5


avatar
(8408) -
İlk film güzeldi, hoştu, güldük eğlendik ama bu film tam anlamıyla kopmuş, gitmiş! Fazla efekt, aşırı kötü ve hain adamlar ve sürekli ölüyorlar, gereksiz ve aşırı yaratıklar… Sanki film değil de, bir atari oyunu… Ünlü oyuncular ve yüksek bütçe olmasa, gece izlediğimiz ve sırf tv için yapılmış saçma sapan filmlerden pek farkı yok! Bu arada filmin başında çalan Queen’den Under Pressure (feat. David Bowie) şarkısı aşırı iyi geldi!


default avatar
(19) -
Filmin ilk 40 dk sı izlenir gibi. Ancak son 40 dk ise izlemeyin kaçın. Boşa geçen zaman.
1


default avatar
(8) -
adamlar daha ne kadar saçmalayabiliriz diye düşünmüşler bu filmi yapmışlar,herif jetskiyle megalodon kovaladı ya la Gülücük)


avatar
(1086) -
Film yazar Steve Alten (1959) romanlarına göre kurgulanıyor. Bu 2. filmi çok sevmesem de Jaws hayranı olarak benzerleri -5 10 kafalı köpekbalığı rezaletlerini hiç saymıyorum- olmadığı için umarım diğerlerini de çekerler...
1- Meg: A Novel of Deep Terror (1997)
2- The Trench: Meg 2 (1999)
3- Meg: Primal Waters (2004)
4- Meg: Hell's Aquarium (2009)
5- Meg: Origins (E-Book, 2011)
6- Meg: Nightstalkers (2016)
7- Meg: Generations (2018)
8- Meg: Purgatory (muhtemelen 2024-25)
4


default avatar
(476) -
Seyir zevki yüksek, eğlenceli ,bir o kadar boş bir filmdi.
5


default avatar
(1) -
Çinililer para koyup Amerikalılara bu saçma filmleri çektirdikleri sürece bu korkunç kötü filmleri seyretmek zorunda kalacağız aksiyon filmi diye... B Filmi bile değil, 8. sınıf kötülükte...
2


avatar
(540) -
İlk filmin yanından bile geçemeyen ciddiyetsiz komedi aksiyon filmi olmuş. Gerilimi sıfır. Son 20 dk hariç birşey yok filmde. Sonları da zaten saçmalıklar sinsilesi. Cıvık cıvık bir aksiyon espriler felaket. Bu kadar kötü değildir diye düşünmüştüm ama gerçekten berbat olmuş.


default avatar
(140) -
Malesef bu tur B kalite filmleri halk seviyor. Yaklasik 129 Milyon Dolar! butce ile cekilen film 3 haftada 320 milyon dolar dunya hasilati yapiyorsa amacina ulasmistir. Bu tur olaganustu hayvan filmleri cok sIk yapilmadigi icin de cok tutuldu. Ilk bolumde aksiyon karanlikta oldugu icin bunaltici idi. Ikinci bolumde daha renkli oldu. Fakat gereksiz yere bir dev ahtapotu da ekleyerek seyircinin megaladona olan konsantrasyonunu bozmuslar. Film bir anda karada Jurassic Park'a donustu. Ama sinemaseverler sacma mantik hatalarina takilmayip elinde misir ve icecekle insanlarin sinek ve bocek gibi katledilmelerini mutlu bir sekilde izlemisler. Bence ilk film cok daha iyi. Ikinci filmde ise samata, patlamalar, aksiyonlar daha fazla. Bu filmlerde bir "Interstellar" mantigi ve kurgusu arayan mutsuz arkadaslara da sasirdim.
5


avatar
(17) -
ne izledim bilmiyorum paramı geri verin diyip uzaklaşıyorum yorum yapmak için bile vakit kaybettik,çocuklar için uygun olsa hani derim çocuklar vakit geçirir mantık hatasına vs bakmaz ama son sahne bile yuh artık bir mantığa bağlayın vaktimize üzülmeyelim dedirtti
2


default avatar
(44) -
Arkadaş bu megalodon ne yer ne içer nasıl o hale gelir. Araştırdım günde 1 ton yemesi lazımmış. Yahu okyanusta karşılaşılacak kafa tutulacak bir balık değil kendisi öyle ittireyim, tekmeleyeyim sonra motorumla kaçayım felan bu nedir Çipura gibi davranılmayı haketmiyor. Film Megalodona o gözle bakmıyor. Megalodonun torunu intikam için Jason Statham ı ham yapsa Jason içerinden dışarıya ne diş ne göz bırakacak bu gidişle. Eğlenceli heyecanlı komik ve absürb bir tarz olmuş. Ben beğendim ama ilk film daha iyiydi bence, hiç değilse Megalodona bir saygı vardı.


avatar
(316) -
Fragmanını izlediğimde zaten absürt ve saçma bir yapım olacağını anlamıştım ama ilk filmin atmosferi ve Jason hatırına filmi görmek istedim. Zaten izleyen de onun için izlemiştir ama abi bu ne? Ayağınla megalodonu nasıl durdurabiliyorsun ya, sadece kafası kaç yüz kilodur o hayvanın? Ayrıca Jason'un her filmde egoist ve kendini beğenmiş tavırları artık banel gelmeye ve sıkmaya başladı. Hep aynı ses tonu ve aynı mimikler. Olan parama oldu, yazık. 3. filmi çekmezler sanırım çünkü beyaz perdede çakılır bu film. Aceleniz yoksa evde Bluray'den falan izleyin, sinemaya boşa para harcamayın.
3


default avatar
(7) -
ilk filmi aşırı beğenmiş biri olarak, yine yorumlara aldanmadım; belki güzeldir diye.

bugün ikinci filme gittim. resmen olumlu yorum yapacak bir yanını bulamadım. her şeyiyle çok kötü, karman çorman ve ilkinden de acayip kopuk bi filmdi. izlemenizi tavsiye etmiyorum.
1


avatar
(178) -
Kelimenin tam anlamıyla büyük bir FİYASKO!
Dürüst olmak gerekirse zaten çok büyük bir beklenti içerisinde değildik lakin bu kadar da kötü olacağını tahmin etmiyorduk. Filmi Jason Statham bile kurtaramamış maalesef. Hikayenin uzunca bir süresi su altında geçtiği ve sahnelerin oldukça karanlık olması çok rahatsız ediciydi. Birçok detayı zaten algılamakta güçlük çekiyorsunuz. Kaldı ki görsel efektler anlamında da hayli zayıftı film.

Konuya dahil edilen diğer gereksiz MEG dışındaki canlılar hiç olmasaymış daha iyimiş. Ne gereği vardı onu da çözemedik zaten.

2023 yılında, başrolünde Jason Statham gibi başarılı bir oyuncunun olduğu böylesi zayıf bir yapım beni çok şaşırttı. Kesinlikle izlemeye değmez.
4


default avatar
(6) -
Jason abi ama ayağınla da megalodonu da durdurmazsın ya bak sahnelerini geçtim.Hani tamam sadece film ulan diye baktım ama yok be.Bu kadar da olmaz
1

Cevaplar (2)
default avatar
(20) -
hocam hollywood' un her zaman yaptığı akla hayale gelmeyecek senaryolar pek de ciddiye almayın alın çerezinizi geçin ekran karşısına izleyin geçin... Wink olması imkansız şeyler hollywood da olur...


1
| Bildir
default avatar
(1) -
Orda ayağıyla durdurmuyor. Ayağını balığın kafasına koyuyor balık ilerleyip oraya kadar gelip bir yere takılıp duruyor. Lakin sahnenin abartı olduğuna katılıyorum ayağını tonlarca ağırlıktaki balığın kafasına koyarak ağzına girmekten kurtuluyor bu bile çok abartı zaten. Sahneler her ne kadar abartı film her ne kadar beğenilmese de fizik kuralları dışına çıkılmış bir sahne yoktu film de izlenir mi izlenir beğenilir mi tartışılır..


0
| Bildir


default avatar
(157) -
İlkinden daha kötü bu kesin son yarım saati izleyin bisy kaybetmezsiniz...
2


avatar
(6) -
Bugün gold class salonda 2D Dublaj olarak izledik, iyi bir film olduğunu malesef söyleyemeyeceğim, filmi izledikten iki gün sonra aklınızda filmle ilgili hiçbir şey kalmayacaktır, mantık aramayıp eğlenmek için izlerseniz kendini bir nebze kurtarıyor, sinemada izlenmesede olur, filmde ağzınız açık izleyeceğiniz vurucu görsel efektler ve anlar bulunmuyor, bir kaç yerde güldürüyor, bir köpek balığı filmi olmasına rağmen meg ler çok arka planda kalmış hissettirdi, boş vakitte kafa dağıtacak bir film olmuş.
5


avatar
(6) -
Dün sinemada izlediğim bir film ve maalesef ilk filme kıyasla çok daha kötü. İlk film çok daha iyiydi. Mantık hataları oldukça fazla ve çok basit hatalar hiçbir şekilde önemsenmemiş. Jason abimizin hatrına izledim ama hiç beğenmedim. Aksiyonlarda yerinde değildi. Saçma sapan aksiyon sahneleri vardı.
2


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film