Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
avatar
(37) -
Ya bu nasıl gizli kalmış mükemmel bir dizi ! Yeni Fringe'imiz oldu. 10 üzerinden 10. Mutlaka izleyin, müthiş bir senaryo & oyunculuk, asla tahmin edemiyorsunuz ne olacağını.
10


default avatar
(2) -
Dizideki karakterler çok güzel oturmuş, hepsine ayrı ayrı hayranlık benzeri bir duyguyla bağlanıyorsunuz. Tutku, gizem ve korkuyu hem alaycı hem de gerçekçi bir dengede tutmayı başarmışlar. Benim çok beğenerek izlediğim bir dizi. 5 sezon daha olsa izlerim herhalde.


default avatar
(101) -
dizide sürekli bilimsellik ile inanç arasında gidip geliyorsunuz. inanç kısmı daha ağır geliyor bence. Modern iblis ve modern azizler karşı karşıya.
4 tane kız çocuğunun sahnelerinde sinemanın sesler üst üste gelmeyecek kuralı ihlal edilmişGülücük sinir bozucu hepsini ilerlettim.
6.5/10
6


default avatar
(236) -
2 sezon tüm bölümleri izledim ve diyebilirim ki çok öge var ancak hiç bir şey olmuyor. Konu ve kişilerle ilgili sürekli flu bir atmosfer hakim. Oyuncuların başarısı diziyi izlenebilir kılmiş. Yoksa senaryo çok zayıf.
7


default avatar
(1) -
Sırf bu diziye yorum yapmak için giriş yaptım, 1.sezon 4.bölüm hikayeyi çok güzel işlediler. Çok sayıda yabancı dizi izlemiş biri olarak diziyi çok beğendim.
5. bölüm çok kötüydü, dizi belirli bir seviyede seyretmiyor ne yazık ki.
10


avatar
(19) -
şahsen çok beğendim... korku,gizem,gerilim öğelerini gayet güzel ve başarılı,ölçülü kullanmışlar... Umarım altyazıları erkenden gelir..s02e06 yı merakla bekliyoruz
10


avatar
(262) -
dizi ana konusu bildiğimiz incil kıyamet şeytanlar son büyük savaş filan. her zaman satar bu hikaye sanırım. oyuncularda gayet iyi.
ucuzluk ve kalitesizlik çok belli ediyor ama kendini. ufak detaylardan bahsedip sonraki bölümde kendileride unutuyor
Sürprizbozan: Göster

ekibin psikoloji ve bilimi temsil eden ikilisinin her yeni bölümde gelen yeni olaylara mantıkla yaklaşmalarına lafım yok. ama büyük resimde olanları görmeyi hiç denemiyorlar bile. aralarında oturup bu oldu şu oldu diye bir kere konuşsalar bir yerlere varacaklar. bir ucuzluk örneğide neredeyse her bölümdeki malzeme ya kahramanlarımızın bir tanıdığına rastgelmemize neden oluyor ya evdeki çocuklara vs etki ediyor yada aynı şeyi yaşıyorlar. kahramanın birisi yakın çevrede olanların mesajlaşmasını sağlayan bilmemne uygulamasından mesaj alıyor enteresandır şehrin başka yerinde eski tanıdığı mazisi olan hatundada aynı uygulama yüklü. hadi hatun neyse tanımıyoruzda sen imam-hatip adamsın ne işin var o uygulamayla. ucuzluk dediğim bunlar.
senaryo ana hatlarda fena değil eğlenceli ama ayrıntılarda çok zorlama bölüm var. buldukları birkaç fikrinde arkasından gidememişl
birde şunu eklemeden edemeyeceğim. karakterler inanmıyor yada inanıyor olsalarda onca şey yaşadıktan sonra bile hala ilk bölümdeki karakterlerine yapışık duruyorlar. her yeni olay yaşandığında birisi bakır zehirlenmesi asbestos vs diye kiyasal isimler sayıyor hemen. diğeri sizofrendi bipolardı sayko isimleri sayıyor. hiç şaşmadan her seferinde.
Sürprizbozan: Göster
.
6


default avatar
(11) -
Benim gibi inanmayan biri için, cinler ,periler ve şeytanlar tabi ki garip gelse de,dizi bir şekilde kendini izletiyor. şans verin derim...


avatar
(401) -
Sezonu bitirip yazmayı düşünüyordum ama 8. bölümden sonra değerlendirmek için her şeyini ortaya koydu dizi. Tarz üzerinden yapılmış yapımların çok dışında bir dizi; sizi olağanüstü olaylar var mı yok mu ikileminde gezdirip duruyor, bunu yaparken de oldukça eğlenceli hikayeler sunuyor. İlk bir kaç bölüm giriş olarak değerlendirilmeli ve yorum yapmadan devamını izlemeli. Katolik düşüncenin sınırlarında bir rahip adayı, tamamen bilime inanan bir Müslüman ve hukuki davalarda psikolojik danışman / bilirkişi bir kadın, karakterler de güzel çizilmiş. Bizde düşük puan almasını sebebi 30 Monedas (2020) gibi aşırı korku ögelerinin az olmasından olsa gerek. Bununla birlikte daha fotojenik ve göze hitap eden sanatçıların olmaması da puan düşüklüğünde etkili galiba . Bence Katja Herbers çok iyi oturmuş role, yardımcı oyunculukta da Aasif Mandvi iyi oyunculuk çıkarıyor. Diziyi anlatacak bir cümle kursam "Mucizeler ya da metafizik şeyler yoktur ama açıklayamadığımız şeyler de vardır." derdim. Metafizik ya da bilimsel, şeytani ya da insani kötülük vardır diyerek bu kötülüğü konu edinen bir dizi. Korku ögelerini yemekteki baharat gibi kullanmışlar, fazla atıp tadını kaçırmadan. Tamam Adana kebabı bol acılı olur ama az acılı Adana Kebap seviyorsanız buyurun buradan yiyin...
8


default avatar
(222) -
Kendisiyle çelişen ne dediği belli olmayan bir dizi. Başroldeki kadın karakter çok sevimsiz.
Mahsun Kırmızıgül filmleri gibi çok şey vaad edip ortada bırakıyor.
4

Cevaplar (1)
avatar
(792) -
Mahsun örneğine bayıldım yahu... Gülücük


0
| Bildir


default avatar
(18) -
çevirilerin devamı gelir umarım. bu tarz gerilimleri seven benim gibi gerilim kolikleri oldukça tatmin edici.. tavsiye ediyorum. bence punı 8 i geçmeli.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film