Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(160) -
Bence film çok başarılı. Hikaye ve kurgu çok orijinal, bazı sahneleri ağzım açık izledim neredeyse. Finali de harikaydı. Korku severlere tavsiye ederim.
8


avatar
(6205) -
Çok ilginç bir konuya sahip. Kesinlikle son sahnesine kadar merakla izliyorsunuz. Yalnız kadın doktor tuhaf ve iticiydi. Açıkçası gerçek hayatta olmayacak bir olay ama bu kadar merakla izleyeceğimi tahmin etmiyordum..
5


avatar
(8407) -
Enteresan bir yapım. Ben sonuna kadar gerilerek ve merakla takip ettim. Rahatsız edici sahneler var, dram, psikoloji var. Farklı yapımları sevenler için önerilir. Ayrıca tuhaf denebilecek müzikler var. Çok anlatarak tadını bozmak istemiyorum, itici karakterlerle, ambiyansı ve verdiği duyguyla bence amacına ulaşmış bir yapım olmuş!


avatar
(263) -
Filmi izledim. Bu konuyla ilgili daha önce film çekilmişti. Evladını kaybeden bir anne ile biyolojik diriltmeye çalışan bir kadının, kesişen hikayelerini anlatan bir film. Rahatsız edici yönü yok değil ama o kadarda absürt bir film değil. Notum 3/10
3


avatar
(161) -
Filmin hem duygusal anlamda hem de irrite edici olarak ilginç ve içe dokunur bir yanı var. İçeriğine tam anlamıyla gömüldükçe ve anlamaya başlayınca rahatsız edicilik seviyesi daha da artıyor. Birbirinden ahlaki olarak ve kişilik olarak tamamen farklı iki kadının bir doğruda, bir taraf eksiden bir taraf da artıdan birbirlerine yaklaşarak sıfırda buluşmalarını izliyoruz; 'Bir haklı var mıydı?' ya da 'Haklılık meselesi tartışmaya bile açık değil mi?'. Bir yerden sonra karakterlerin yerinde olmanın hayalini kurduruyor film ve nasıl bir çelişkili ikilemler yarattığını sorgulatıyor bize. Çok fazla olmasa da gerçekten kötü etkiler doğurabilecek sahneler var. Bu yüzden herkese tavsiye edemiyorum. Ama kesinlikle original bir fikir ve bir şans verilebilir diye düşünüyorum. İyi seyirler.
7


avatar
(1583) -
Rahatsız filmler kuşağına bir yenisi daha. İzlenebilir bir yapım ama hastalıklı bir düşünce.

Konu: İnsanlıktan çıkmış ve Tanrıyı oynamaya karar vermiş bir morg teknisyeni, ölen canlıları tekrar diriltme çalışmaları yapmaktadır. Bir domuzu ve yeni ölen bir kızı canlandırmayı başarır, kızın annesi hemşiredir ve bu durumu öğrenince bu teknisyen ile birlikte kızını hayatta tutmaya çalışır ancak bu kolay değildir, nadir kan örneği uyumu olan hamile kadınların plesentasına, kanına vs. ihtiyaçları vardır. Bu uğurda etik değerlerin dışına çıkacaklar mıdır, ne olacaktır bir izleyin derim.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film