Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(8395) -
Bu filmi muhtemelen sinema sektörü beğenir, seyirci içinse çok sıkıcı olacaktır! Kadroya bakınca yorumları bile okumadan atladım fakat biraz izledikten sonra Morrison abimi gördüm, duygulara tercüman yorumu ile aynı fikirdeyim! It’s always sunny days in philadelphia dizisinden beri çok sevdiğim Charlie Day yazmış, yönetmiş ve başrol oynamış ama olmamış! Filmin en güzel anları Kate hatunun gözüktüğü sahnelerdi!


avatar
(1583) -
Değil izlemeye, yorum yapmaya bile gerek yok ancak yorumlar bir çok kişi boş işlerden kurtardığı için bir fayda adına yazıyorum, sevdiğiniz oyuncular var, iyi olabilir diye düşünmeyin, facia ötesi kötü. Komedi dediğin biraz gülümsetir, bunun neye hizmet ettiği belli değil. Verilmek istenen şey, set ekiplerinin ve oyuncu etrafındaki insanların abartılı halleri ve bazı oyuncuların baş roldeki komedyen kadar kadar boş olup nasıl hızla yükselebileceği tiye alınarak gösterilmesi.

Kate Beckinsale'i çok severim, epey komik kadındır ama böylesi boş bir işe girmemeliymiş, para için yapıyorlar işte, (gerçi çok fazla da yer almıyor). Talk showları epey izlerim, 1 ay kadar önce Jimmy Fallon'daydı bu filmi de burada görmüştüm https://www.youtube.com/watch?v=_T8hM6XBjFs .. Sevdiğiniz oyuncuların normal hallerini görebilmek için youtubedan adını ve talk show yazarak aratıp izlemenizi tavsiye ederim.
2

Cevaplar (2)
avatar
(6197) -
İyi oyuncular var listeme almıştım ama yorumundan sonra sildim. Teşekkürler Sevgili Morrison GülücükGülücük


3
| Bildir
avatar
(1583) -
Sil abim sil sil, merak bile etme. Nerde izlediğimiz o güzel filmler yahu, para için dev isimler kendilerini maymun ediyorlar.
2


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film