Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(6) -
Bu kadına niye böyle saçma oyunculuk yaptırmışlar anlamadım.Konu ilgi çekici gelince izledim ama saçmaladı, finali ise hiç bişey olmadan bitti.3/10 yeterli.
3


default avatar
(316) -
Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı,en saçma ve en boş filmlerden biri.Konu ilginç ama işleniş ve kurgu çok kötü.Filmin türüne psikolojik-drama diyebiliriz.Bilim kurgu beklentisiyle izlemeyin.Bilim kurgu ile hiçbir alakası yok.Aksiyon yada gerilimde beklemeyin.Filmde bunlardan eser yok.Film,baştan sona durağan ve sıkıcı bir şekilde ilerliyor.Sonunda birşeyler olacak diye bekliyorsunuz ama hiçbirşey olmuyor.Ve film ne olup bittiği anlaşılamayan bir final ile sona eriyor.Yani bazı filmler olur ve sonunda ''EE,ne oldu şimdi'' dersiniz.İşte bu film öyle bir final ile sona eriyor.Bu filmi izleyerek vaktinizi boşa harcamayın.
1


avatar
(1030) -
Ilk yarısı itibariyle özgün ve ilgi çekiciydi. Aaron paullu sahneler başlayınca film sıradanlaştı. Finalde ise umduğumuzu değil bulduğumuzu izledik. Iyi final diyebiliriz ama seyircinin işine gelmez. Dram, psikoloji, bilim kurgu türü ama aksiyon değil. Serisi olabilecek hikaye harcanmış, ne denebilir ki
6


default avatar
(13) -
Mesaj vereceğim derken filmin hikayesini bozmuş. Senarist, yönetmen ve yapımcısı aynı adam olduğu için tüm suçlu kendisi. Nereyi açıktan göstermeli nereyi çaktırmadan göstermeli kısmında çok hatalı.

Kuru kuru felsefe yapmış.
3


avatar
(8407) -
Yorumları okuyunca düşünmedim değil ama, her zaman söylerim, herkesin zevki başkadır, izlemek lazım diye... Filmin ilk 30-40 dakikası yahu mis gibi film dedim ama anneyle tanışma sahnesinden sonra filme birşey oldu! Cidden bir anda düştü diyebilirim. Bence olumsuz yorumları kaale alın!


avatar
(6204) -
İnsan klonlama üzerine yapılmış ilgi çekici ve merak uyandırıcı bir film olsa da bence vasatı geçememiş bir film. Belki vermek istediği mesaj doğanın yaradılışına aykırı işlerin doğru olmadığı anlatılmak istenmiş olabilir. Eğer Karen Gillan hayranıysanız bol,bol görebileceğiniz sahnelerin dışında sıkılma olasılığınız da yüksek.


avatar
(279) -
Düşündüren gerilimleri de severim fakat hiç o kafayla filme başlamadığım için yine fragman kurbanı olduğum bir film çıktı karşıma. "Gerilim filmi niyeti ile filmin başına oturup gerim gerim gerilir eğleniriz" falan diyorsanız hiç bu şekilde niyetlenmeyin. Bilim kurgu niyetine de filmin başına oturmanızı önermem. Filmin çıkış noktası insanı biraz düşündürme niyetinde ve bilim kurguyu kullanmışlar ama bence hiç gerek yokmuş. Sanırım farklılık olsun istenmiş. Imdb puanını da biraz yüksek buldum. Başkalarını mutlu etmeye ve birilerinin istediği gibi yaşamaya nokta koymaya yönelik bir konu gibi düşündüm. Bunun içinde kaçırdığım noktalar varsa da bilemeyeceğim. Oldukça sıkıcı bir şekilde yoluna devam film 1 saat 30 dakika da olsa tahammül sınırlarımı zorladı. Bilhassa gerilim arayanlar için yazıyorum: Aramayın! Gerilim falan yok.


avatar
(292) -
Öncelikle filmin türüne bakıp da ona göre beklentiye girerseniz yanılırsınız. Ben de o beklentiyle başladım ama film gerilimden çok kara mizah esintileri barındırıyor. Hatta gerilim hiç yok desek yeridir. Birkaç yerde güldüm. Başkaları sıkılabilir ama konu klonlama ile ilgili olunca ben sıkılmadım. Dediğim gibi türüne bakıp o beklentiyle izlemeyin.
6


avatar
(430) -
Gayet güzel bir hikayeyi, ağır tempolu olan, dram ve bilim kurgu türündeki bir filmle harcamışlar.

Öncelikle belirtmeliyim ki; filmde aksiyon ya da gerilim bulamayacaksınız. Film; hem afişiyle, hem de ilk 30-40 dk.sıyla bunları size vaat ediyor ama gerçekten de o türlerle alakası olmadığı sonradan anlaşılıyor.

Sonuç olarak; film boyunca herhalde yönetmenin isteği doğrultusunda robotik bir oyunculuk sergileyen Karen Gillan için izleyecekseniz izleyebilirsiniz. Benim gibi hayranıysanız, kendisini bol bol görmüş olursunuz. Onun dışında filmi hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Sıkıcı ve sonu hayal kırıklığı yaratan "mesaj kaygılı" bir film...
3


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film