Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
default avatar
(141) -
Bu kadar ünlü oyuncu, ilginç olabilecek bir konu, boş konuşmalarla, uzatılmış uzatılmış, 7.bölümü izliyorum, acaip bir sonuç olur umudu ile izleme ızdırabına devam ediyorum. Keşke hiç başlamasaydım mı acaba?
4


default avatar
(26) -
Modern zamanların adrenalin bağımlısı bireyleri, sürekli bir uyarılma dürtüsü taşıyor. Çok yavaş, ilerlemiyor, vıdı vıdı bıdı bıdı ! Süper kahraman dizisi dışında bir şey izlemeyin kardeşim siz zaten...


avatar
(236) -
..Karakterlerin ilk etapta birbirlerine karşı antipatik oluşu.. Sonrasında empatiye neden oluyor. tabiki bunda Masha'ın etkisi kaçınılmaz. İlginç bir senaryo insan piskolojisi modern çagın getirileriyle harmanlanıp önümüze sunulmuş izlemeye değer.
7


avatar
(502) -
7/10 İlk 4 bölümü bitirdim bugün ve neye imza attığınıza, kime güvenip, kime yaranızı açacağınıza dikkat edin. Otel lüks süper hayat oh dolce vita gibi ama tüm karakterlerin yarası, acısı, travması var ve çok kırılgan, zayıflar bu nedenle aslında bir nevi klinik gibi de. Nicole Kidman sürekli yatak odası ses tonunda konuşması beni diziden soğuttu -ki bu tiplerden çok var dünyamızda. Profesyonel kariyeri gereği müşterisine SAHTE SAMİMİYET gösteren,, sizi dinliyormuş gibi ilgili imiş gözüküp aslında sizin tüm zaaflarınızı öğrenen iki yüzlü işletmeci, terapist rolünde. O kadar yapmacık ki yalandan el ve göz teması vs. zaten gelen kişiler kendini buna şartlandırmışlar; bizi iyileştir de ne yaparsan yap diyen yaralı tipler.
Huzursuz edici, geren hatta sinirleri bozan türden olaylar var, 4. bölümde ortaya çıkan olay benim canımı epey sıktı ama buna rağmen herkes kendi iradesi ile karar verecek bir şekilde.
En beğendiğim oyuncu 2 Oscar'a aday olmuş Michael Shannon, başka filmlerde de epey dikkatimi çekmişti özellikle Nocturnal Animals'daki rolü ile Oscar'a aday olmuştu.

Durum budur eğer tam bana göre sorunlu karakterler beni rahatsız etmez derseniz keyifli seyirler.
1

Cevaplar (1)
avatar
(502) -
5. bölümü yarıda kapattım dizi git gide sapıklaşmaya başladı ve saçmalıklarla dolu. bir çok şeyi normal gibi göstermeye çalışıyorlar. psikolojimi bozmasındansa kapattım. özetle ben beğenmedim, bir başkası bayılabilir, çok sevebilir ona da saygım sonsuz.
1


0
| Bildir


avatar
(319) -
Dizi iyi gidiyor,net bir yargıya sahip olmak için sonuna kadar izlemek lazım.Daha olaylar gizemini korurken ve neyin nereye nasıl bağlanacağı belli değilken dizi hakkında bir karar vermek doğru olmaz.Önemli bir rehabilitasyon merkezine kabul edilen,geçmişte travmatik olaylar yaşamış 9 kişinin hikayesini anlatıyor dizi.Şu ana kadar ki 3 bölümü de merakla seyrettiğimi söyleyebilirim.Genel kanım dizi bitince netleşir.


avatar
(101) -
Yayınlanan ilk beş bölümü izledim. Çok keyif aldım. Öncelikle dizi, geçmişte önemli tramvalar yaşamış 9 kişinin bir sağlık merkezindeki tedavi sürecine odaklanıyor. Merkezinde insan psikolojisi var.

Dizi, çok aksiyonlu, bilerek tempoyu yükselten bir yöntem izlemiyor. Aksine adım adım kişilerin psikolojisinde yaşanan değişimleri son derece başarılı bir şekilde aktarıyor. Her bölümle birlikte kişilerin geçmişleri, travmaları ve karanlık yönleri daha da öne çıkarılarak ele alınıyor.

Oyuncu kadrosu yıldızlar geçidi; oyunculuklar çok başarılı.

Eğer dingin, giderek adım adım konusunu genişleten, insan psikolojisinin derinliklerini inceleyen tarzı seviyorsanız diziyi tavsiye ediyorum...


default avatar
(157) -
İzlemeyi düşünenlere ben ettim siz etmeyin bu puanı nasıl almış cidden ilginç o güzelim kadro ziyan olmuş gitmis denecek pek bisy yok ....
1


avatar
(1040) -
İki bölüm izledim daha fazla dayanamadım çok ağır işliyor bu güzelim kadro boşuna toplanmış gibi ha oldu ha olacak kesin birşey çıkacak diye bekliyorsunuz ama yok ortaya birşey çıktığı vs. yok çok fazla diyalog var ve karakterler nedense hepsi çok saçmalıyor belki son bölümde olay ortaya çıkacak ama bir bölümün güzel olması için geri kalan kötü bölümlere ben katlanamayacağım diye düşünüyorum şuanlık böyle belki yokluk günümüzde kaldığım yerden devam ederim

Cevaplar (2)
default avatar
(2) -
Aynen katılıyorum, tahammül edilir gibi değil.


1
| Bildir
avatar
(502) -
benim de sinirlerim bozuldu, 5te yarıda kapattım, 9 sorunlu karakter üstüne de gizemli ve sorunlu Kidman'ın tavırları gerdi beni, beğenmeyen tek ben değilmişim en azından sevindim bu açıdan.
Sürprizbozan: Göster
1


1
| Bildir


default avatar
(8) -
Çok güzel bir kadrosu ve hikayesi olan çiçeği burnunda mini dizi. Gördüğüm kadarıyla netrip olarak alt yazısı gelecek, Türkçe alt yazı eklemeleri güzel olmuş Gülücük


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film