Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(209) -
Açıkçası ben sevdim. Belki filme iki güne bölmemin de etkisi olabilir ama sıkılmadan izledim. Görsellik şiirseldi ancak evet dramaturji kısmı yavandı. Ancak yine de duyguyu verebilmiş diye düşünüyorum. Dramatik final ise kesinlikle muhteşemdi.
7


avatar
(290) -
Bir aksiyon için tam 41 dakika beklemek.O da kısacık bir an.İkincisi ise 1.15 dakika sonra.Film tam hikaye olarak güzelleşiyor film bitiyor.Bu kadar uzun süresi olup ana hikayeye bu kadar geç girmesini beğenmedim.Görsellik ve aksiyon olarak bir şey yok.İzlemek isteyenler bilerek izlesin.
5

Cevaplar (2)
avatar
(45) -
izlemeden önce filmin türünü inceleseydiniz keşke hocam. o kadar beklememiş olurdunuz.


0
| Bildir
avatar
(290) -
Haklısın ama ben bütün filmleri hemen hemen izliyorum.Bu bağlamda filme dair hissettiklerimi paylaşıyorum.Yorum ya da analiz yapmıyorum genelde tavsiye de yapmam.Senin mesajından sonra tekrar baktım.Şöyle diyor ..
5.8/10 puan 10 kullanıcı oyladı
Yönetmen:Jim Taihuttu
Senaryo:Mustafa Duygulu, Jim Taihuttu
Ülke:Hollanda Hollanda, Belçika Belçika, Endonezya Endonezya, ABD ABD
Tür:Dram, Gerilim, Savaş
Rating:
7.0
Dram gerilim savaş.Sadece dram dese yüzde yüz haklı olurdun o benim hatam olurdu.
5


0
| Bildir


default avatar
(2) -
Film kötüydü, ikinci dünya savaşı sonrası Endonezya ya gönüllü olarak geri dönen Hollanda'lı askerlerin yaptığı infazları ve vatana dönüş sonrası pek iplenmediklerini anlatıyor. Kendilerince derin konuları işlemek istemişler ama olmamış, bir sürü olay çok yüzeysel geçilmiş, yüklediğim altyazıda facia kötüymüş neyse silmişler.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film