Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(279) -
Diziyi tamamen bitirebildiğime göre artık yorum yapma zamanı geldi. Muhafazakâr bir tip değilimdir ama bu yaştaki çocuklar arasındaki eşcinsellik bana çok gereksiz geldi. Yoksa dibine kadar, gözümüze soka soka eşcinselliği kullanın, umurumda değil. Eskiden teen slasher filmlerindeki gençler 18-19 yaş kullanılırken bu dizide oynayan gençlerin yaşları bana bir hayli küçük geldi. Sanki o teen slasher büyüsü burada bozulmuş gibi hissettim. Aslında diziden beklentim de yüksekti fakat bu beklentimin ne yazık ki ortalama, hatta bazı bölümlerde ortalamanın altında olduğunu gördüm. Sanırım en şanslı hissettiğimiz şey ise 2019'da çıkan bölümdeki gibi Chucky'nin bambaşka bir tiple karşımıza çıkmamasıydı. 2019'daki Child's Play filmini beğenmiştim ama sanki Chucky karakteri değil de başka bir bebek vardı. Bazı bölümlerini keyifle izlerken bazı bölümlerinde oldukça sıkıldım. Eski filmlerden tanıdık yüzlerin olması güzeldi fakat tür sınırları içindeki gerçekçilik tamamen yok olmuştu. Dizinin devam sezonları gelirse umarım daha kaliteli yapılır.
5


default avatar
(18) -
14 yaşındaki "çocukları" eşcinsel, içki, sigara ve uyuşturucu kullanan tipler olarak göstermeleri oldukça rahatsız ediciydi. Bunun dışında Chucky bildiğimiz gibi. Önceki filmlerinden ne bir tık üstte, ne de bir tık altta. Aynı oranda mantık hataları senaryo boşlukları mevcut. Onları beğendiyseniz bu diziyide beğenirsiniz. Bir Chucky fanı olarak ben keyifle izledim.
6


default avatar
(253) -
Serinin diziden önce yapılan bazı filmlerinden karakterler de mevcut ve eski olaylar da anlatılıyor. O yüzden bu diziyi izlemeden önce 2013 yapımı Curse of Chucky ve 2017 yapımı Cult of Chucky'i izlemenizi tavsiye ederim. Genel olarak sıkılmadan izlenen bir yapım, beni tatmin etti diyebilirim.
7


avatar
(1040) -
Öncelikle ilk bölümü beğenmedim çok basit ve ucuza kaçılmış bazı sahneler'de iki farklı görüntüyü birleştirip bunuda düzgünce yapamayıp kabak gibi sırıtmasına sebep olmuşlar bu zaman kadar çıkan bütün chucky filmlerini izleyen birisi olarak chucky'in en meşur mimiklerini eklemeyi unutmuşlar ayrıca gereksiz yerli yersiz gerilim vermeye kalkmışlar ama olmamış birde chucky dizisine eşcinselliği neden koyarsın ki ? neyse ilk bölüm basit geldiği için hoşuma gitmedi diğer bölümler çıktıkça umarım eski kıvamına kavuşur diye bekliyorum


avatar
(225) -
İlk önce beğendiğim yönleri ile başlıyım

Chucky cgi değil %100 animatronic. Eğer cgi olsaydı kesinlikle şans bile vermezdim
Orjinal seslendirmecisi olan Brad Dourif seslendiriyor bu çok büyük bir artı.
Chucky'nin özellikle korku sahneleri gayet iyidi

Eleştirilerim

Stranger Things'den sonra aşırı popülerleşen "teen horror" türünü tercih etmişler.Şahsen bu türü ben çok severim fakat bu türde bana göre her jenerasyona hitap edilebilmesi için dengeli bir çizgi yakalamaları gerekiyor, malesef bu dengeyi yakalayamamışlar yer yer fazla çocuk dizisi gibi olmuş.

Okul sahneleri klişe ve zorlama çekilmiş. Mesela örnek bir sahne
Sürprizbozan: Göster
. Amerikan okullarında ciddi bir zorbalık sorunu olmasına karşılık dizide absürt bir seviyede Doğal bir ortam yok. Vakti zamanında Nickelodeon'da izlediğimiz çocuk dizileri seviyesine inebiliyor. Gençlerin ortamı ve diyaloglar doğal değil. Doğallıktan kastım 2 genç kendi arasında tiyatro repliği okur gibi konuşmaz dizideki diyaloglar bu açıdan yapay kalmış.

Hem teen hem günümüz tarihinde geçmesinden dolayı müzikler de 14 yaşa hitap edecek şekilde seçilmiş

Karakterler kötü değil ama daha orjinal karakterler yaratılabilirmiş.

Genele bakınca ilk bölümden keyif aldım fakat sıradan çekilmiş. Chucky'nin iyi yapılması kurtarmış
6


avatar
(502) -
hoşgeldin yaaa Çakiiii Gülücük ilk bölüm itibariyle dozunda güzeldi her şey diyebilirim. 3 tane de harika şarkı vardı. Daha çok 18 yaş civarı gençleri hedef kitle olarak almışlar sanki. Artık bu şekilde gizem, gerilim ve içinde şarkılar olan yapımlara alışmamız gerekiyor sanırım bu türe de modern korku diyorlar galiba. Akıcı ve sürükleyici fakat eksik kalan kısımları da vardı bence biraz mesela:
Sürprizbozan: Göster


iyi seyirler dilerim; güzel, akıcı dozunda bir dizi bence.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film