Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(243) -
Özetini izleyerek karar verdiğim bi filmdi. Hiç de pişman değilim çünkü güzel içerikler verip çocuklar için
Sürprizbozan: Göster
alt teması vardı. Şahsen ben hep bunu yaşadığım için biliyorum. Bazı ebeveynler maalesef baskıcı ve aşırı koruyucu olur ve bu da çocuklara istemeyerek de olsa zarar verir. Gerçek bu. İzlediğim her an için bende kendi içimde bir yolculuk yaptım. Kendim olmanın aslında herşeyden önemli olduğu... Neýyýssseeeee
8


avatar
(1031) -
Pixar'dan aceleye getirilmiş ve pek beğenmediğim bir film olmuş. Her Pixar filminin güzel olmadığını göstermeye çalışmışlar. Normalde çocuklar olduğu kadar yetişkinlere de hitap eden filmler yaparlardı, güzel mesajlar verirlerdi. Bunda ise tamamen çocuklara yönelik basit bir film çıkmış ortaya. Bu yılın Animasyon Oscar aday adaylıklarında Pinokyo'dan sonra 2. sırada olan filmi, adaylık ilanına kadar daha aşağılara düşebileceğini tahmin ediyorum... 5/10...
5


default avatar
(53) -
filmi fragmanını izlediğimde çok beğendiğim için açtım. olumsuz yorum yapan arkadaşların söylediği sadece bir şeye katılıyorum, filmin mesajı çocuklar tarafından yanlış anlaşılabilir ancak herkesle tartıştığımız gibi izleyen çocukla da bu konuyu tartışabilir ve fikrini alabiliriz. ben filmi kardeşimle seyrettim ve özellikle finaline işaret ederek
Sürprizbozan: Göster
vurguladım. verilebilecek en iyi mesaj olduğunu düşünüyorum. şahsım adına da filmin görselliği ve işlenen detaylar, örneğin
Sürprizbozan: Göster
keyif veriyor. pixar işi olduğu belli, izlenilesi bi animasyon.
8


default avatar
(1) -
Yorumların çoğu yaşadığımız zamanın bir yansıması gibi olmuş. badem etkisi hissediliyor.. Bazıları çocuklarınıza izletmeyine kadar götürmüş. Sonuçta Türkiye'de yaşayanlar için çekilmiş bir film değil. Gayet de eğlenceli güzel bir film olmuş, keyifle izleyin.
7


default avatar
(3) -
2 aile izlemeye gittik, gitmez olaydık. Pixar filmlerinin en kötüsü diyebilirim. Baştan sona mesaj verme kaygısı ve çabasını her sn sinde hissedebiliyorsunuz.
Sürprizbozan: Göster

Kesinlikle çocuklarınıza izletmenizi tavsiye etmiyorum.
1


avatar
(96) -
Pixar filmleri genelde belli bir ortalamanın altına düşmeyen boş vakitlerde izlemesi eğlenceli işler olurdu ama bu öyle olmamış. Genel itibariyle filmde bir olmamışlık var.
4


default avatar
(236) -
filmin verdiği mesajlar gerçekten çok sıkıntılı. aileler çocuklara seyrettirmeden önce iki kere düşünmeli. Saygı, erdem ve hoş görü kavramları olmayan bir film bizden değildir bilginize.


default avatar
(178) -
ailece izlenebilecek gerçekten gülebileceğiniz eğlenebileceğiniz br film olmuş. mesajları konusunda alt metinlerde sanki birazcık ana baba sözü dinlemeyi sanki özgürlüğe terch ediyor gibi .özellikle ergenlik çağındaki çozuklar ve arkadaşları konusunda seçim yapmak zorunda kalıyor kahramanımız tavsiye olunur
7


avatar
(154) -
Filmi sanki Disney degil de bagımsız bi stüdyo yapmıs gibi. Ortalamanın altında bi animasyon yine de izlenebilir seviyede.
4


avatar
(554) -
Başka bir hayvana dönüşme hikayesini Brave'de ele almıştı Pixar, ergenlik çağına gelmiş bir genç kızın hikayesini de Inside Out'ta izlemiştik. Her iki film de Turning Red'den çok daha başarılıydı.

Ana karakter çok şirin, film çok eğlenceli. Stadyum sahnesine kadar da her şey yolunda ilerliyor aslında ama o noktada film ben bir Pixar yapımı değilim diye bağırmaya başlıyor. John Lasseter'in gidişiyle sevdiğimiz Pixar'ın altın çağı geride kalmış oldu belki de.

Artık Pixar filmlerinde mesaj verme kaygısı göze batacak seviyeye yükseldi. Özellikle finale geldiğimizde bu mesajlar gözümüze gözümüze sokuluyor. İnternette de sıkça eleştirildiği üzere, Pixar artık her filmini bir şeylere yazılmış bir aşk mektubuymuş gibi tanıtmaya başladı. Stüdyonun devrimci yapısı gitti çok daha tutucu bir hal sergilemeye başladılar bu açıdan.

Turning Red'in finali hariç büyük bir kısmından keyif aldım. Karaktere de bayıldım ama Turning Red favorilerim arasında yer almayacak bir yapım oldu. (7/10)


default avatar
(143) -
bence sıkıntılı bir film, beş iyi mesajın yanında yanlış iki üç mesaj veriyor, hele hele bazı diyaloglar çok problemli, çocuklardan uzak tutun


avatar
(86) -
Seyrettiğimiz en kötü Pixar filmiydi.

Fragmanı izleyince küçük çocuklar için şirin bir film zannediyorsunuz ama daha çok ergenliğe adım atan, k-pop hayranı genç kızları hedef almış. K-pop hoşumuza gitmediği için filme de ısınamadık. İçindeki Çin kültürüne ait dini öğeler de oldukça fazla ve küçük çocuklar için kafa karıştırıcı olabilir.


5/10
5


avatar
(76) -
Başkalarından beklerdim de Pixar dan bunu beklemezdim açıkçası. woke tayfasının katkısı ile çıkan tamamen çocukların beynini yıkamak için kullanılan bir film. boşuna zamanınızı kaybetmeyin aileniz ile de izlemenizi tavsiye etmiyorum. woke+sjw tayfasının saçmalıklarına bir başkası daha eklenmiş oldu.
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film