Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(363) -
Martin Freeman var diye seyretmeye çalıştım fakat bir filmin bu kadar sıkıcı olabileceğini ilk defa gördüm (yalan tabiki daha öncede gördüm ama bu ilk 5'e direk girdi)..Filmin sonunda gözüm bir kalan süreye bakıyor bir olaya bakıyor ve en sonunda sanki filimin sonunda en az 30 dakika kırpılmış gibi hissettim bende..sonu yok....Hani öyle bir yerde bırkırsınki "haa vay be, demek buymuş" dersin orada kalır sen olabilecekleri tahmin edersin..ı-ıhh bu öylede değil. Olağan üstü durağan, çok üzerinde durulacak bir özelliği olmayan, konusu ve işlenişi çok yüzeysel geldi bana (james bond filmi beklemiyordum elbette ama öğrenci filminden hallice). Decamlı birşey bekliyorsunuz ha şimdi oldu ha şimdi olacak hah dur lan şimdi bişey olması lazım derken film şakkadanak bitti!
Atlaya atlaya seyrettiğim için yarısından sonrasını arada birşey varsa kusura bakmasınlar valla...
Özetle, İsveç veya Fransız sanat filmi kıvamında bir kurgu ve senaryo izlemek istiyorsanız, sizi tutmayalım, istediğinizi verir. Aksiyon bekliyorsanız hiç öyle bir beklentiniz olmasın, sıradan bir casusun gündelik hayatı konulu belgesel sayılır. Arada vermeye çalıştığı birkaç mesaj dışında bu türe pek alışkın olmayanlar için sıkıcı gelecektir. Kahvemi alırım, baak bacak üstüne atar berjerime kurulur 2 saat seyrederim ne olursa olsun edepli edepli casus filmini diyorsanız..buyrun.
5


avatar
(1031) -
Diane Kruger'ın tek başına filmi götürdüğü sağlam bir casus filmi. İlk başlarda biraz karışık ta olsa sonradan açılan ender güzel filmlerden. Bir parantez açayım sonunu pek beğenmedim. Daha güzel bir son beklerdim. Tavsiye eder iyi seyirler dilerim... 6/10...
6


default avatar
(476) -
Bol diyaloglu bir film. Hikaye, senaryo kısacası filmde bir şeyler eksik diyorsunuz. O şey veya şeyler eksik olunca vasat bir film ortaya çıkmış.
5


default avatar
(80) -
Genel bir tavır olarak, burada yapılan yorumlara bakarak elde ettiğim tersine kanaatle film izlemeye özen gösteriyorum. Hemen her seferinde de yöntemimdeki haklılığımı görüyorum. Nitelikli işler izlemek isteyen herkese önerebilirim.
7


avatar
(8408) -
Bol muhabbetli, az aksiyonlu bir casus filmi! Diane Kruger sarışındır, sarışın olmalıdır, sarışın kalmalıdır diye haykırmak istedim film boyunca!... Ben pek beğenmedim, iki saat süresi az değil, tavsiye etmiyorum.


avatar
(6205) -
Aslında Diane Kruger olmasaydı film benim için çok önemli olmayabilirdi.Ve filmin bütün ağırlığı Diane Kruger'daydı ve güzelliği olsun oyun kalitesi olsun son derece başarılıydı.Film biraz Homeland dizisi tarzındaydı.Özellikle son 20 dakikası temponun üst seviyesindeydi ama sonu havada kalıp devamı gelecek gibi bitiverdi.Eğer çok mantık hatası aramam derseniz film sizi sonuna kadar izlettirmeyi başarıyor.Bence şans verilebilir...
5


default avatar
(136) -
Filmin son derece yavaş ilerleyen bir yapısı var.Filmde verilmek istenen mesaj yada anlatımlar belki benim algılama kapasitemin üstündeydi.Ancak ne olursa sonuç değişmiyor.Film bana sıkıcı geldi.Filmin ismine bakarak hareketli sahneler,gerilim,heyecan,iyi adamlar yada kadınlar ve kötü adamlarla, kadınlar göreceğinizi var sayıyorsunuz.Ancak yanılıyorsunuz. The Day of the Jackal, Mission Impossibl,The Fourth Protocol,Bridge of Spies gibi bir film beklentiniz varsa hiç bulaşmayın.
4


default avatar
(9) -
filmin sonunu çekmeyi unutmuşlar! çok durağan genellikle sıkıcı diyaloglarla geçen bir film.bence zaman kaybı..
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film