Giriş Kayıt
Yorumlar (16)
default avatar
(135) -
Aslında fena başlamadı, gizemi üzerinde tutuyordu, fakat son yarım saatte bir çok klişe mevcuttu. Çok daha güzel bir iş çıkabilirmiş ama maalesef çerezlik film olarak kalmış. Korku film severleri kesmeyecektir ama bu türe yabancı olanlar belki bir nebze çerezlik film olarak izleyebilir.

Söylemeden geçemeyeceğim 2 şey;
- Lucas rolündeki çocuk cidden çok tatlıydı. Yaşına göre çok başarılı oyunculuk sergilemiş.
Bir de
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(1031) -
Güzel Kanada görüntüleri eşliğinde bir o kadar kötü bir korku filmi. Tamam korkutan sahneler var ama bazı sahneler oldukça saçma.
Sürprizbozan: Göster
Bu tarz görüntüler maalesef puanlarını düşürdü filmin. İzle geç tarzı... 4/10...
4


avatar
(807) -
Pagan inançlara dayanan bir gizem dolu hikayenin günümüzde gerçeğe dönüşmesi üzerine bir film. Gerilim atmosferi oldukça iyi. Ancak kurgu oldukça mantık dışı bir efsanevi yaratığa dayanıyor.
6


default avatar
(10) -
Filmin ne kadar kötü olduğunu ilk saldırı sahnesinin geçiştirilmesinden hemen anlıyorsunuz. Güzel manzaralar dışında hiçbir şey olmayan bir film. İzledim ve sildim.
3


avatar
(235) -
Film ilgiyi belli bir yere kadar üzerinde tutuyor. Doğal oyunculuklar, konunun ağır ağır gerilim müziği fonu eşliğinde verilmesi, küçük karakterin müthiş performansı filmin grafiğini hep yukarı çekiyor. Ta ki filme konu olan yaratığın ekrana çıkmasına kadar. Sonra ilgiyi kaybediyorsunuz. Çünkü bu performanslara bu yaratık yorumlaması çok kötü ve sığ. Acemice yapılmış. Dolayısı ile film sonu da iyi ve kötü mücadelesi olduğundan ve bu yaratık yorumlaması ile birleşince grafiği iyice dibe çekiyor. Şahsi fikrim izlenir bir yapım, ancak seviyeyi yükseltmemek de fayda var. İyi seyirler...
5


default avatar
(6) -
Filmde Guillermo del Toro'nun izleri görülüyor. Kendi çekseymiş çok daha kaliteli bir yapım olurmuş. Senaryo üzerinde biraz daha çalışılsaymış daha iyi olurmuş. Mantık hatalarıyla birlikte ortalama bir gerilim. Yoklukte seyredilir.


avatar
(279) -
Film boyunca Lucas'ı sarıp sarmalayıp, kollarımın arasında koruma duygusu ile filmi izledim. Çok masum ve sevimli bir çocuktu. Evet, film biraz ağırdan gidiyor ama açıkçası sıkılmadan izledim. Süreyi çok uzun tutmamaları iyi olmuş. Benzeri türlerine göre gerçekçi, dramatik ve fantastik dengesini sağlayamadığı için film de bir dengesizlik var. Burası izleyiciyi sıkan ve "bir eksik vardı" dedirten tarafı aslında. Sönük ve sanki devamı gelecekmiş hissi uyandıran, sanki bir tv dizisi de acaba bir sonraki bölümde ne olacak duygusu ile biten bir film olduğu için yine izleyiciyi tatmin etme duygusundan uzak bir final yapıyor. Çok daha iyi bekliyordum ama izlediğime de pişman değilim.
5


avatar
(715) -
Kötü yorumları okumama rağmen onları dikkate almadığım için (bu filmi uzun zamandır takip ediyordum ve filmden umutluydum) pişmanım..Final sahnesine kadar kötü bir filmdi, lakin finalde saçmalık tavan yapınca Kötünün de kötüsü oldu.. 4 puan bile çok..
3


default avatar
(14) -
Anlaşılan o ki,film yokluğundan beklentiler düşmüş,puanlar artmış. Baş kahraman,gizemli kötü yaratığın
tasarımı bu tarz filmlerde ne kadar önemlidir,bilirsiniz. Film süresince birkaç kere de görseniz etkileneceğiniz o tasarımları geçtim,bu filmde hiç bir şey gözükmüyor. Izlemeyenler,vakit kaybetmesin diyorum...
3


default avatar
(44) -
Vasatın bir tık üstünde bir film. Wendigonun görselliği üzerinde biraz daha çalışılıp, daha fazla ön plana çıkarılabileceği, daha fazla fantastik ve mitolojik bir senaryoyla unutulmazlar arasında yerini alabilirdi. Hatta kurtadam kültüne rakip bile olabilirdi belki... 6/10
6


default avatar
(10) -
Piyasadaki sıkıcı, kalitesiz ve saçmalıklarla harmanlanmış korku ve bilimkurgu filmlerinden sonra bu filmde karşımıza çıkan atmosfer ve hikaye 10 numara 5 yıldız . İzleyin pişman olmazsınız.


avatar
(614) -
Antlers bu sene merakla beklediğim filmler arasındaydı. Harika British Columbia manzaralarıyla başladı. Atmosfer ilk dakikalarda içine çekti ama sonra film çok fazla ivme kaybetti. Ha toparladı ha toparlayacak derken bir baktım 1 saat geçmiş. Uzun uzun bakışmalar, gereksiz bir karakter arka planı, ağır işleyiş falan derken apar topar bir finalle bitti zaten. Slow-burn korku filmi yapalım derken sıkıcı bir drama yapmışlar.

Sürprizbozan: Göster
3


avatar
(312) -
Diğer arkadaşların yorumlarına saygı duyuyorum ama film beni hiç açmadı. O kadar ağır ilerliyor ki sıkıntıdan isilik çıkardım. "gizemli olsun" düşüncesiyle pek bir açıklama yapılmamış siz olayı anlamaya çalışıırken biri çıkıyor paaat diye her şeyi anlatıveriyor. İşte bu noktada zaten filmden iyice koptum.
Final de son darbeyi indirdi, bu kadar basit olmamalıydı
Bana hitap etmediği kesin.

Bir arkadaşımız diyalogların az olduğunu söylemiş, filmin diyaloglu kısımlarını çıkarsak geride 10-15 dakika ya kalır ya kalmaz. Bana göre diyaloglu kısımlar da oldukça faylaydı.
3

Cevaplar (1)
default avatar
(53) -
Yazdıklarına göre yorumu tam okumadığın belli oluyor. Lütfen bir dahakine başkasının yorumları üzerine birşey yazarken tam oku.
6


0
| Bildir


avatar
(199) -
Küçük bir korku masalı gibiydi. Araştırmadım ama kızılderili miti olduğu söylendi filmde. Draması bol ve merak uyandırıcı bir hikaye. Devam filmi için açık kapı bırakılmış. Dilerim devam filmi gelir. İzlemeye değer...
7


default avatar
(53) -
2021 yılı içinde çıkmış ortalamanın üstündeki nadir filmlerden biri diyebilirim. Film için biraz daha bütçe ayırsalar ve 15 dakika kadar uzun olsa yılın en iyi korku filmi olabilirmiş. Filmde kullanılan çekim teknikleri ve mekan seçimleri gayet başarılı. Diyalogların az oluşu ve arka planda çalan gerilim müziği, sizi sürekli tetikte tutmak için iyi bir seçim olmuş. Oyunculuklar fena değil. Özellikle Lucas karakterini canlandıran çocuk oldukça başarılı. Ortalamanın üstünde bir korku filmi izleyeceğinize emin olun. Olumsuz yönlerine gelecek olursak.

1. Film sanki konusunu saklı tutmaya çalışıyor. Neden böyle bir tercihde bulunulmuş anlayamadım. Spoiler olacağı için filmi izlediğiniz de beni anlayacaksınız.
2.
Sürprizbozan: Göster

3.Filmin konusunu çözmeye çalışırken işin ehli bir arkadaşımız (ne olduğu belli olmayan) çat diye size herşeyi açıklıyor. Bu da yaw bu muymuş demenize sebep oluyor.
4.
Sürprizbozan: Göster

5. Filmi izlerken Süpernatural dizisinin bir bölümünü izlemiş gibi hissetmedim değil. Buradan Sam ve Dean e selamlar olsun.
Yaklaşık 1 yıldır vizyona çıkmasını beklediğim bir filmin bu kadar yetersiz kalması verdiğim paraya biraz üzülmeme sebep oldu. Bunun sebebi beklentim çok yukarıda tutmam olabilir. Bu filme 6 puan yeterli olarak düşünüyorum.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film