Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(5) -
Harika bir dizi. Bizden de bir çok şey bulacağınız komedi dram dizisi. Kesinlikle izleyin.
10


avatar
(32) -
Bir yobaz hangi ülkede ve ne kadar medeniyetin içinde yaşıyo olursa olsun, yobaz her yerde yobazdır. Dizi bunu komedi ile eleştirel bir şekilde çok güzel ele alıyor. Örneğin, Ramy istediği gibi kızlarla takılabilirken, kız kardeşi ise bir erkek arkadaş edindiğinde ailesi bunu olay yapıyor ve özgürlüğünü kısıtlıyolar, üstelik kız bir yetişkin olmasına rağmen. Bu ve bunun gibi bir çok iki yüzlülük ve saçma baskıları komedi ile karışık izliyorsunuz.


default avatar
(4) -
Dizi çok iyi ya. Biraz bakıyorsun çok güzelmiş lan diyorsun biraz sonra ne izliyorum ben ama kendine bağlıyor kısa bir zaten kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
10


avatar
(52) -
New Jersey doğumlu ancak Mısır göçmeni bir anne babanın çocuğu olan Rami kardeşimizin, bir yanda ailesinin dünyaya dindar bakışıyla, bir yandan çevresindeki kültürün dünyaya bakışı arasında kalması ve bir şeyler eksik ama ne diyerek geçen günleri... Günümüz Amerikasındaki modern toplumda İslamiyet nasıl yaşanıyor, nasıl yorumlanıyor,içinde olan ne yaşıyor dışarda olan nasıl bakıyor sorusunun biraz komedi biraz satirizmle harmanlanmış cevabını ilginç bir yorumla seyretmek isterseniz , dizi hem kendini izlettiriyor, hem gülümsetiyor hem de acı acı düşündürüyor... Musevi kızla çıkıp müslüman kızla evlenmek isteyen Amerikan beyzbol kepini başından çıkarmayan Mısır asıllı Amerikalı Rami'nin hikayesi. Aylar önce seyredip bir iki arkadaşıma da seyrettirdiğim dizi nihayet tüm sezonun altyazısı da paket halinde elinizin altında iken elinizden öper... Değişik bir deneyim arayanlara 9/10
9

Cevaplar (1)
avatar
(792) -
Sizinkinden başka yorum yok, çünkü söylenecek birşey bırakmamışsınız, pes yani...


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film