Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
default avatar
(3) -
Grafikleri gerçekten çok güzel ama aslında çok güzel olan hikayesi anlatım iyi olmadığı için sıkıcı olmuş. Verilmek istenen mesajın ne olduğunu anlayamadım. Filmin başında heyecanlanıyorsunuz, ortalarında ise filmin sonuna kadar süren bir sıkıcılık bastırıyor. Normalde çok ilgi çekici olaylar gerçekleşirken nedense moda giremiyorsunuz. Apple'ın bu konuda çalışması gerekiyor.
5


avatar
(15) -
Kara kedi Bob'un olduğu her sahnesini sevdim. Gülücük Sam karakterini sıradan buldum. Bir de animasyonun başlarında nazar boncuğu görmek, bizim kültürümüzle ilgili bu görsele rastlamak ilginç geldi.
6


avatar
(49) -
Renkler, çizimler harikaydı, hikaye de oldukça güzel başladı. Fakat bir süre sonra artık takip etmek güçleşti ve uzatmak için zorlamışlar hissiyatı verdi. Verilen mesaj da doğru mu tartışılır, emin olamadım. Fakat sonlara doğru tekrardan heyecan düzeyi artıyor ne olacağını merak ediyorsunuz.

Afişten de etkilenip daha çok kedi odaklı, kedilerin şapşal sevimli halleri üzerine bir animasyon izleme beklentisiyle oturduk (evet evde çok sevdiğimiz bir siyah kedimiz var), fakat odak daha çok 'luck' üzerineydi. İzleyenler ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.
Yetişkinleri biraz sıkabilir diye düşünüyorum fakat çocuğunuz var ise keyifle seyredebilirsiniz.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film