Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
default avatar
(77) -
Film aslında konusu ve kadrosu itibariyle beklentiyi yükseltiyor. Fragmanın dinamik oluşu da yine aynı şekilde bu izlenimi uyandırıyor ancak yeterince iyi değildi ne yazık ki. Ben bu durumun genel olarak senaryonun yetersiz oluşundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sahneler arası geçişler de sıkıntılıydı ki bu da zaten akıcılığı olmayan filme yönelik ilginin daha da kaybolmasına neden oluyor. Vaktiniz varsa veya oyunculara ilginiz varsa izleyebilirsiniz bence ancak onun dışında izlemeye değer olduğunu düşünmüyorum.


avatar
(417) -
1960 yılı yapımı "12 Angry Men"filminin adeta çakması gibi olsa da ilgi çekmeyi başarıyor. Bu filmi beğendiyseniz, o zaman 60 yıl önce çevrilen 12 Angry Men filmin de izlemenizi tavsiye ederim.
7


default avatar
(276) -
İzlenilesi bir senaryosu var. Sürükleyici ve şahsına münhasır bir film. En küçük şüphenin bile hukukta önemini ve "halkın gözü"'nün yargılamalarda bulunmasının veya bulunmamasını tartışıyor. Kadın yargıç rolündeki So-ri Moon oyunculuğu harika, diğer oyunculuklar ise orta üstü.

Filmi arayan arkadaşlara kolaylık olması açısından belirtmek isterim ki film, bazı yerlerde "Juror 8", bazı yerlerde de "The Juror" olarak geçiyor. Keyifli seyirler.
7


avatar
(3699) -
Gerçek olaylardan esinlenmiş ve oldukça sürükleyici bir filmdi. Tanıdık simaların hepsinin bir arada olduğu rollerin yine konuştuğu ve özgün yapımıyla bu filmi seyretmeniz tavsiyesinde rahatlıkla bulunabilirim. İyi seyirler.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film