Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(213) -
Filmde ben elle tutulacak bir şey bulamadım açıkçası, 45-50 dakikadan sonra sıktı...
24 yaşındaki kişiye de 16-17 lik kızı niye oynatırlar.. Çok olgun kalmış..
4


avatar
(6) -
Her ne kadar film sıradan bir aşk film i olmasa bile kendi sonunu bariz bir şekilde belli ediyor ve sonunu basit bir hayat felsefesi ile bitiriyor.
5


default avatar
(6) -
Düz mantık, sıradan, basit, eğlencelik bir filmdi ben beğendim. Sırf katherine langford un bu filmdeki oyunculuğu için bile izlenir. Mimikleri tepkileri olsun filme çok iyi yansıtmış, Hayley law da çok güzel eşlik etmiş ikisi filmi çok iyi izletti başından sonuna kadar sıkılmadan izledim. Beyin yakan bir konusu yoktu belki ama, komedi olsun, şok etkisi olsun, hüzün, arkadaşlık, aşk meşk hepsinden biraz vardı. Niyeyse ben bu filmi çok beğendim. Ara sıra bu tarz beyin yakmayan ağır olmayan filmler çeksinler.

Sürprizbozan: Göster


avatar
(5) -
Filmin konusu ilgi çekici ve özgün. Güzel başlayıp sonlara doğru birazcık kötüleşse de boş vakitte gayet izlenebilir ilginç bir yapım olmuş.

Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(166) -
Katherine Langford gittikçe kilomu alıyor bana mı öyle geldi..Filmde her türden ortaya karışık yapmışlar.. .Aşk ,dram , gizem , korku , komedi.... Orta karar bir yapım olmuş. Final de çok beklenti olmasada enteresan olmuş tatmin etmiyor ..
5


avatar
(121) -
çok özgün bir gençlik fimi olmuş. fantastik bir çatı altında naif bir romantizm, mizah, dram çok iyi işlenmiş. görüntü yönetmenliğide çok başarılydı bence. bazı bölümler tek başına video clip olabilecek kaliteydi. patlama kısımları hariç tekrar o yaşlarda olmak istedim Gülücük
7


avatar
(6205) -
Filme başlarken sıradan komedi gençlik olduğunu düşünmüştüm ama çok güzel masum bir aşk hikayesiyle karşılaştım ve beğenerek izledim. Zaten Katherine Langford'u '' 13 Reasons Why '' dizisinde çok başarılı bulmuştum ve bu filmde de çok iyiydi.Özellikle 1.24. dakikasındaki performansıyla gözlerimi yaşarmasına neden oldu.Açıkçası film bittiğinde bende farklı hüzün bıraktı.Benim gibi ön yargılı olmadan duygusal bir film arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
7


default avatar
(85) -
Film ilginç konusuyla çok güzel gidiyordu ama ,

Sürprizbozan: Göster
5

Cevaplar (1)
avatar
(6205) -
Sürprizbozan: Göster
7


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film