Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(174) -
Film felsefenin cinayet üzerinde işlenişine bir örnek. Filozof Wittgenstein'i tanıyan biri bu filme bakarsa çok değişik yorumlar. Herkese hitap etmeyebilir, desem de film bir şeyi çok öne getirdi...suçun işlenilmesi değil ispatlanması konusunda dikkatimizi çekti. Felsefeye kafa yoranlar için tavsiyem baksınlar. Finali başka yorumlardaki gibi basit görmedim. Çok iyi bir bitiş...
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(1234) -
Pierce Brosnan ve Guy Pearce sevdiğim iki oyuncu. Lakin filmin senaryosunda sıkıntı var ya da ben anlamadım. Alt yorumlarda bir arkadaş bahsetmiş. Detaya girmeyeyim spoiler gizli içerik olmasınGülücük

Filmin türü bana hitap ediyor .Beğendim. Oyuncuların hatrına da bir tık fazla puan veriyorum. 6,5 puan.


avatar
(6202) -
Film başından yavaş gideceğini belli ediyor ve öylede devam ediyor fakat bir şekilde sizide içine aldığı gibi sonuda sizi şaşırtabiliyor.Eğer durağan filmlerden hoşlanırsanız izlenebilir ama hareket heyecan aksiyon beklentisi içindeyseniz uzak durmakta fayda vardır diye düşünüyorum Ben genel olarak beğendim..
6


avatar
(151) -
Finale kadar her şey iyi, güzel. Ne oluyorsa finalde oluyor ve bir çuval incir berbat hale geliyor.
Birkaç yerde de mantık hataları göze batıyor. Ne yazık ki ortalamanın altında kalmış
4


avatar
(401) -
Bu tarz sonuna kadar suçlusu bilinmeyen polisiyelerden hoşlanıyorum; puanı düşük görünüyor, final bağlamı bunun nedeni olabilir. Finale kadar gerçekten gizemini koruyan ve sizi farklı sonlara doğru çözüm aratan bir yapım. Ama senaryo "Hadi len ordan, bu mu?" dedirten bir finalle bağlanmış. Senaryoda hata da var gibi:
Sürprizbozan: Göster
Final dışında bence sinema diliyle oldukça iyi çalışılmış bir film. Guy Pearce yerine daha iyi orta yaşlı biri bulunabilirdi. Oyunculuk açısından demiyorum tabii. Bu tarz suçluyu bulma çalışmaları olan filmleri sevenler için fena değil film. Kötü Final için filmin hakkını yemeyip bir yedi puan veriyorum.
7

Cevaplar (1)
avatar
(691) -
Pierce Brosnan ve Guy Pearce (isimlerde de terslik var, şu işe bak) birbirlerinin rolünü oynasalardı daha iyi olurdu belki.


3
| Bildir


avatar
(654) -
Güzel bir gerilim polisiye filmi olmuş, gizem finale kadar devam ediyor, ben beğendim.
6


default avatar
(85) -
Ağır işlenmiş bir gerilim filmi. Herkese hitap etmez. Ben beğenmedim pek. 4.5
4


avatar
(614) -
Guy Pearce ve Pierce Brosnan'ı bir arada izlemek keyifliydi fakat verilmeye çalışılan gizemin böyle bir finalle sonlandırılması fiyasko oldu benim için. Sonlara doğru açılır belki derken film giderek düşüşe geçti ve izlediğime pişman oldum doğrusu.
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(8404) -
İki usta oyuncunun başrolünü paylaştığı gizem, gerilim ve polisiyenin içiçe geçtiği, ortalamanın biraz üzerinde bir yapım. Bu tarz filmleri sevdiğimden keyif aldım ama herkese hitap etmeyebilir. Ben tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film